EUROVISION 2019 pariurile artistilor romani si straini favoriti de la: LAURA BRETAN la TROOPER plus recitaluri cu premianti

Romania alege azi reprezentantul care va merge la TEL AVIV pentru EUROVISION 2019.

Spectacolul va putea fi vazut pe TVR, TVR-HD, TVR MOLDOVA si online. Ce s-a schimbat fata de anul trecut?

Strainii s-au aratat interesati sa se implice in concursul EUROVISION ROMANIA. Compozitori si cantareti de afara au fost de acord sa participe si sa ne reprezinte la TEL AVIV.

Cine face parte din juriu?

Doi jurnalisti cu reputatie si experienta in concursul EUROVISION si anume DELAN DEREMI si WILLIAM LEE ADAMS, seful de la HAHAHA PRODUCTION  SERBAN CAZAN, artistul moldovean ALEX CALANCEA.

Al saptelea jurat va fi MARIA SA PUBLICUL care va putea decide melodia castigatoare.Cum votam? E necesar sa trimitem un mesaj cu numarul melodiei de la 01, 02, 03 pana la 12 la SMS 1264. Va costa 0.5 euro +TVA in retelele TELEKOM, ORANGE, VODAFONE, DIGI.

Si mai puteti suna la 1264 si tastati numarul piesei favorite la fel de la 01 . 02 , 03 , 05 pana la 12.

Acelasi tarif si evident suntem atentionati ca putem vota o singura datat de pe un telefon.

Avem musafiri de seama in persoana cantaretelor castigatoare la EUROVISION in 2013 pe frumoasa EMELLE DE FOREST si ce sa vezi si NETTA castigatoarea din 2018.

Vor pasi pe scena  pentru a susutine recitaluri si  INIS NEZIRI castigatoarea editiei 2018 a CERBULUI DE AUR.

Tematica de concurs din anul acesta este EMOTIA. Cat de bine se vor descurca participantii? Se anunta o lupta stransa desi se spune ca sunt deja cativa favoriti.

Cum ar fi BELLA SANTIAGO si LAURA BRETAN.

Editia 2019 a EUROVISIONULUI va fi prezentata de AURELIAN TEMISAN si ILINCA AVRAM  si  ALINA IONESCU blonda cu emisiunea ei de stil de la TVR.

Haideti sa vedem ordinea in care vor intrra  cantaretii si ce  melodii ne vor face cu ochiul dar si inima.

Au concurentii nostru si show pe langa faptul ca in melodii trebuie sa gasim EMOTIA?

ORDINEA INTRARII IN concursul EUROVISION ROMANIA editia 2019

1. LINDA TEODOSIU cu melodia RENEGATE
LINDA TEODOSIU este fiica jazz man-ului FLAVIUS TEODOSIU.O fata frumoasa si cu voce. LINDA pe jumatate romanca si jumatate nemtoaica spune ca isi doreste sa reprezinte ROMANIA la TEL AVIV.

Melodia ei are  amplaore si e clar ca  LINDA stie sa transmita mesajul piesei. Cam statica  pe scena dar la melodia ei niic nu ai avea ce show sa faci.

Simplu si elegant cu multa daruire.  Nu stiu cam ce sanse are LINDA dar un lucru e sigur. Este o profesionista care ,izeaza pe calitatile vocale.

2.OLIVER KAYE cu melodia RIGHT NOW
Participant la CERBUL de AUR si castigator  OLIVER KAYE vine din BELGIA si a acceptat provocarea de a ne reprezenta la EUROVISION.

Spune ca isi doreste sa cante pe cat mai multe scene din lume. Ce sansa are piesa lui?
Are ritm  iti da asa un vibe  lumini ce iti afiseaza indemnul la RIGHT NOW. Sa vedem dar hmmm...

3. LAURA BRETAN  cu melodia DEAR FATHER
Cine nua auzit de micuta cu voce de inger ce a cucerit si juratii americani?

Pustoaica nascuta in CHICAGO are si un frate mai mic e profund atatsata de familie si ne-a declarat ca bunica a incurajat-o si ca orice ar fi ea LAURA este castigatoare in inima sa.

LAURA BRETAN interpreteaza magistral melodia DEAR FATHER. Atinge inima  atinge  emotia. Ar avea multe sanse dar unii poate vor considera ca e la inceputuri are doar 16 ani si ar mai avea timp.

Sa vedem dca publicul o poate trimite la TEL AVIV. JOS PALARIA in fatat acestei domnisoare  al carui talent nu poate fi negat.

Nu ai ce sa ii reprosezi. Pur si simpul e FENOMENALA iar strainii au spus ca LAURA daca va fi trimisa la TEL AVIV are sanse sa fie castigatoare. Iar LAURA isi doreste cu ardoare sa ne reprezinte.

4 TEODORA DINU cu melodia SKYCRAPER
O melodie   ce atrage cantat corect. Nu stim ce va spune juriul si niic publicul.

5.  CLAUDIU MIREA cu melodia WE ARE THE ONE.
Explozie de sentimente si mesaje pozitive. Plus mesajul.

6. ALDO BLAGA si melodia  YOUR JOURNEY
Cantaretul ALDO simte ca anul asta ar putea fi anul sau si iis jaoca sansa.

Melodia sa are vibe respecta temeatica emotiei si ce este mai important transmite cu adevarata un mesaj pe care nu il poti da deoparte.

ALDO BLADA cu melodia sa cuprinde toti parametrii cerut  anul asta la EUROVISION.


7. ESTER POENY cu melodia ON A SUNDAY
Veti face ochii mari fata asta de 25 de ani va va trage atentia.

Vorbeste despre dragoste si ce ni se intampla cand facem alegeri gresite. Pe scena parca e stapana si atrage ca un magnet. Interpretare, atitudine tot e miraculos.

Chiar ar merita fata asta sa ne reprezinte!

8. LETITIA MOISESCU & SENSIBIL BALKAN cu melodia DAINA
WOW ce surprinzatoare schimbari de ritm si ce joc de scena. VESELIEEEE melodia ne da buna dispozitie si iti vine sa tot canti DAINAAAA.

Potrivita pentru un publc de farar care ar putea rezona la  ritmurile balcanice. Prezenta  extraordinara sanse mari.

9. BELLA SANTIAGO cu ARMY OF LOVE
Cotata ca fiind favorita nr 1. Atuuri ? Dezinhibare, voce , prezenta scenica si frumusetea si exotismul cantaretei naturalizate si recent maritate in Romania.

Am auzit ca ar fi ceva probleme ca melodia ar fi fost plagiata nu stiu. Da, nu stim ce sa facem ? Votam vocea sau frumusetea?

Sa nu ne grabim si cei cotati ca favoriti   nu scpa de  votul publicului. La ce se vor uita juratii? La corpul BELLEI la vocea ei? Stim ce s-a intamplat cu frumoasa de anul trecut de toata lumea nu vorbea de voce ci de picioarele superbe ale cantaretei.

10. TROOPER cu melodia DESTIN
De la primele acorduri te ridici in picioare si  murmuri ai nu ai voce. Splendida melodie  ii dau votul meu.

E foarte posibil ca publicul sa voteze aceasta melodie. ROCKS NEVER DIES cine are puterea de a transmite mai bine emotia  daca nu un rocker?

Si ce mesaj! "oriunde ai fi nu renunta, doar tu esti cel ce contezi. GO,GO. TROOPER!

11. DYA si LUCIAN COLAREZA cu melodia WITTHOUT YOU.
Se straduie dar acest duet nu pare ce trebuie pentru EUROVISION. Si am ami avut noi romanii duete cu acel penibil  OLARIOOOO.

O melodie cantata in limba italiana?

12.MIRELA VAIDA cu melodia UNDERGROUND
Splendidi efortul o voce dar ... ma rog nu stiu publicul. Cam mare curajul sa o trimiti pe VAIDA la EUROVISION.

Si nu nu pentru ca artista si proaspata concediata prezentatoare este somera a fost data afara de la postul unde prezenta o emisiune.

Se zice ca sefii s-au suparat pe buna dreptate daca MIRELA negocia un contract cu o televiziune concurenta.

Si nu pentru ca este insarcinta. calitatile MIRELEI VAIDA nu trebuie negate numai ca melodia ei nu prea transmite desi ea se straduie.

"Perzantul" acestei editii pare a fi MIHAI TRAISTARIU care s-a retras si apoi s-a razgandit. Astepata ca cei din TVR sa ii acorde un GOLD CARD cu care sa intre direct in concurs ceea ce nu s-a intamplat.

Nu-i nimic MIHAI TRAISTARIU ai sanse si la anul su poti chiar concura pentru alta tara.

Concursul EUROVISION are publicul sau. la noi acest concurs a iesit mereu in evidenta cu scandaluri legate de alegerea concurentului care ne va reprezenta tara.

Anul trecut ne-am cam facut de bafta. Asteptam sa vedem ce va decide PUBLICUL. Ce va alege intre  LAURA BRETAN, o melodie cu mesaj , o traupa  showul ...

Eu zic  TROOPER.  Ne vedem disera la EUROVISION ROMANIA! Cu comentarii si reactii.

E posibila  o editie desfasurata la noi farar scandal? Cine pe cine a furat? Interesant duelul compozitorilor. MIHAI ALEXANDRU si OGASANU.

Oricum ar fi sa iasa cel ce poate sa ne reprezinte cu mandrie. Macarv in 2019 sa nu mai fim pe penultimul loc. HAI ROMANIA!
MAI POTI CITI