Creioane de Buze NIVEA pareri de la Creionul Poppy Red la Creionul Black Cherry pentru un look obraznic.

Sa incercam sa ne face o parere despre noile Creioane de Buze de la NIVEA, produse cosmetice care sunt aliatul perfect pentru buze catifelate și săruturi colorate. 

Opinia principala pe forumuri este ca aceste Creioane de Buze  de la Nivea îmbină excelent hidratarea de care ai nevoie în trei culori pentru stări de spirit și cazii diferite.

Parerile consumatorilor sunt ca cele trei creioane de buze de la Nivea (Poppy Red. Black Cherry si Rosy Nude) au o textură cremoasă ce conferă buzelor hidratare de lungă durată datorită uleiurilor de jojoba și avocado pe care le conțin.

Se absorb instant în piele și lasă buzele uniforme, cu volum.

a) Creionul Poppy Red, de un roșu aprins, este ideal pentru o seară romantică în doi sau ieșirile în oraș cu prietenele tale, când vrei să strălucești și să trimiți #xoxo. 

forum pareri creioane de buze nivea raport pret calitate atractiv

Noul creion de buze NIVEA POPPY RED hidratează și oferă o culoare intensă buzelor tale. Formula sa delicată se absoarbe rapid, lăsându-ți buzele catifelate mai mult timp.

Pentru a obține o nuanță mai intensă de roșu, care să-ți pună buzele în valoare, reaplică creionul pe parcursul zilei.

Buze de un roșu aprins care atrag privirile oriunde te-ai afla! Ușor de aplicat chiar și fără oglindă! Reaplică-l pentru o culoare mai intensă.

Potrivit pentru toate nuanțele pielii.

b) Creionul Nivea Black Cherry are o culoare închisă potrivită pentru petrecerile nocturne și look-ul îndrăzneț #bemine

Culoarea intensă, de cireașă coaptă, și formula unică de îngrijire se absoarbe rapid, lăsându-ți buzele hidratate pentru mai mult timp.

Reaplică-l pentru a-ți menține look-ul fresh! Textura mătăsoasă a creionului de buze îți va lăsa o senzație plăcută de fiecare dată. 

Creionul NIVEA BLACK CHERRY e atât de ușor de aplicat, încât nu ai nevoie de o oglină.

c) Creionul de buze Rosy Nude poate fi asortată cu orice ținută pe timp de zi sau seară ori pentru un #kissme de neuitat. 

Nuanța neutră și formula de îngrijire a balsamului NIVEA într-un creion de buze ce se absoarbe rapid și lasă o senzație de catifelare de lungă durată. 

Reaplică-l de câte ori simți nevoia pe parcursul zilei și bucură-te de textura sa cremoasă și plăcută!
MAI POTI CITI