CONCURS B.U. 2019 Sarbatoreste iubirea si Castiga 50 de cadouri speciale B.U.

Potrivit regulamentului, pentru a participa la concursul B.U. Sarbatoreste iubirea trebuie sa achiziționezi orice produs B.U. din oricare punct de vânzare din țară în intervalul 11.02.2019 - 10.03.2019 și sa înscrii bonul fiscal aferent achiziției produselor prin SMS, trimițând un mesaj cu tarif normal la numărul 1846 cu textul “LOVE” urmat de numărul bonului fiscal.

Tragerea la sorți a câștigătorilor premiilor principale ale tombolei Sarbatoreste iubirea cu B.U se va face pe data de 12 martie 2019.

Alege notele tale preferate și înscrie-te în concursul cu premii “Sărbătorește iubirea cu B.U.!”, pentru a avea șansa de a fi una dintre câștigătoarele unui set special B.U. Heartbeat.

pareri castigatori concurs BU 2019 campania sarbatoreste iubirea cu B.U
In 2019, iubirea are miros de primăvară, mirosul esențelor inconfundabile B.U.!

Se apropie momentul în care natura renaște la viață, soarele alungă diminețile mohorâte și totul freamătă în jur. 

Și pentru că suntem în luna iubirii, B.U. s-a gândit să îți răsplătească fidelitatea.

Fie că alegi combinația de esențe florale și fructate a gamei Heartbeat, care se va transforma în accesoriul tău secret pentru o întâlnire romantică, prospețimea și protecția de durată B.U. In Action sau oricare altă aromă preferată, B.U. te premiază!

Alege parfumul BU care ți se potrivește cel mai bine, care îți accentuează încrederea în forțele proprii și îți subliniază feminitatea. 

Asortează-l cu un zâmbet larg și fii gata să întâmpini primăvara așa cum se cuvine!

B.U. a ales pentru tine 50 de cadouri speciale, ce conțin apă de toaletă B.U. Heartbeat, deodorant natural spray și deo spray din aceeași gamă.

Cu note de frezie și trandafir, bergamotă și fructe roșii, esența B.U. Heartbeat spune povestea romantismului, a emoției și a entuziasmului. 

Parfumul B.U. Heartbeat emană poftă de viață și optimism, învăluindu-te în magia iubirii.
MAI POTI CITI