Carnivale Food Market pareri excelente primul food market cashless exclusiv din Bucuresti.

Analizand impresiile si parerile clientilor de forumuri despre Carnivale Food Market by Fratelli, se observa ca parerea principala este una foarte apreciativa despre aceasta intiativa care aduce gurmanzilor un food festival permanent in Bucuresti.

Noutatea vine din faptul că niciun preparat Carnivale Food Market nu va putea fi achiziționat cu cash, ci la fel ca la festivaluri, clienții vor primi un card RFID pe care îl pot alimenta cu suma pe care estimează că o vor cheltui.

Potrivit reprezentanților Fratelli Grup, Carnivale Food Market reprezintă o continuare permanentă a festivalului Bucharest Street Food Carnival, ce reunește anual peste 100 de vendori de mâncare și băuturi, oferind peste 10 bucătării internaționale.
opinii pozitive Carnivale Food Market restaurante de top bucuresti

Din 28 ianuarie 2019, Carnivale Food Market reunește sub același acoperiș șase vendori din zone culinare diferite:
  • Meatic by Adi Hadean, 
  • Camionetta, 
  • Gattini Pasta, 
  • Japanos, 
  • Delicii pe Roți 
  • Zaitoone. 

Fresh barul și Coffee Cornerul va fi operat de un alt sub-brand, Fratellini Bistro.

Carnivale Food Market aduce gurmanzilor un food festival permanent, în care vom găsi 4 bucătării internaționale- japoneză, italiană, românească, libaneză.
Carnivale Food Market Bucuresti pareri apreciative

Pe lângă acestea, așa cum se procedeaza la Bucharest Street Food Carnival, clientii vor avea periodic parte de concerte live, street shows și multe alte evenimente deosebite.

Fratelli Grup deține în prezent 7 cluburi în Iași, Timișoara, Constanța, Mamaia și București.

În zona de restaurante de lux,  operează restaurantul Uanderful, iar alături de acesta, ca o opțiune de zi, Fratellini Bistro, și, de asemenea, trei locații Biutiful – by the Sea- situat în Mamaia Nord, by the Lake- pe malul lacului Herastrău și Biutiful Downtown.
MAI POTI CITI