Bottomless Brunch pareri NOU concept de Brunch lansat de Athénée Palace HILTON.

Cei de la Athénée Palace Hilton au anunta lansarea Bottomless Brunch, un nou concept de brunch, popular în Marea Britanie și adus pentru prima dată în București.

Astfel, incepând cu luna februarie 2019, Bottomless Brunch are loc în fiecare duminică în Café Athénée, între orele 10:00 și 15:00 și include o varietate de opțiuni culinare, atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz, toate pregătite la comandă.

Bottomless Brunch, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Bottomless Brunch
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza- 0,60
Brunch Hilton pareri concept meniu bottomless brunch

Ceea ce face Bottomless Brunch diferit de alte brunch-uri existente pe piata, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adică se poate opta pentru mâncare și băutură fără limită, în același preț, din meniul servit a la carte, nu la bufet.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de 2 ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspeții vor putea comanda până la finalul acestei perioade de câte ori doresc, atât din lista de mâncare, cât și din meniul de cocktailuri.

Meniul Bottomless Brunch este împărțit între variante pentru micul dejun, precum ouă sau clătite, și preparate pentru prânz ce includ burgeri sau platouri bune de împărțit, la care se adaugă cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele două ore.

Pachetul de brunch include o varietate de ouă gătite pentru toate gusturile – de la ouăle Benedict cu trufe negre italiene sau ouă cu caviar, până la ouă poșate cu avocado și pâine toast. 

Se pot combina ouăle cu iaurt cu granola sau clătite vegane cu fructe de pădure și sirop de arțar. 

Pe lângă opțiunile de mic dejun, se regăsesc și feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adaugă băuturile cu consum nelimitat.
MAI POTI CITI