Promotie DELIMANO 2019: castiga un salariu de 500 euro pe luna conform regulamentului.

Concursul "Cu Delimano timpul e al tau" a fost lansat la data de 1 ianuarie 2019, ora 6:00 si va dura pana la data de 3 martie 2019, ora 24:00.

Concursul Delimano la care poti castiga un salariu de 500 euro timp de 6 luni se va desfasura in conformitate cu prevederile din Regulamentul Oficial.

Concursul "Cu Delimano timpul e al tau" castiga un salariu de 500 euro in 2019, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative - 0,80
3. Pareri Neutre - 1,60

pareri concurs delimano 2019 castiga un salariu de 500 euro

Emoţia parerilor referitoare la Concursul cu premii "Cu Delimano timpul e al tau" (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,55

Participarea la promotia DELIMANO este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano pe durata perioadei mai sus mentionate. 

Participantii la concursul 2019 Delimano trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. 

Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra online pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele de contact din formular, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numarul 1762 (numar cu tarif normal, 0,05 EUR+TVA/ SMS trimis, valabil pentru Orange România abonament, Vodafone România, Telekom Mobile și Digi Mobil și 0.03 EUR+TVA/SMS trimis, valabil pentru Orange Prepay) cu „DELIMANO, nume, prenume, numar bon fiscal/factura fiscala”.

Pentru a putea participa la Concursul "Cu Delimano timpul e al tau", persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului 2019 "Cu Delimano timpul e al tau":

Un venit de 500 de euro net /luna timp de 6 luni, denumit in cele ce urmeaza „salariu”.

Conform regulamentului „salariu” inseamna suma descrisa mai sus (500 euro net / luna timp de un 6 luni). 

Organizatorul concursului nu este obligat sub nicio forma sa incheie un contract individual de munca cu castigatorul care va fi tras la sorti.

Valoarea totala a premiului este de 3000 de euro net, calculat in lei la cursul BNR din ziua extragerii. Impozitul calculat conform prevederilor Codului Fiscal, va fi suportat de catre organizator.

Premiul va fi platit lunar, pe data de 10 a fiecarei luni (echivalentul in lei a 500 de euro net), incepand cu data de 10 mai 2019 pana pe data de 10 octombrie 2019 inclusiv. 

Plata "salariului" Delimano se va face, in lei, in contul bancar indicat de castigator. 

In cazul in care castigatorul nu are deschis un cont bancar, plata se va face, in lei, in numerar, la sediul Organizatorului.
MAI POTI CITI