Pareri Restaurant Ora Experience. Meniu de Chef Manos Atanasoupulo cu impresii bune.

Art - Restuarant Ora Experience Bucuresti, parerea comentariilor de pe site-urile de review-uri, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Restuarantul Ora Experience de pe Calea Floreasca 70-72 în București<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Surpriza- 0,56

Situat pe Calea Floreasca 70-72 în București, restaurantul Ora Experience are o capacitate de 35 de locuri. 
impresia parerilor despre meniu Restaurant Ora Experience

Restaurantul Ora Experience propune modelul unui local-galerie de artă, destinat deopotrivă iubitorilor de artă și gurmanzilor. 

Conceptul apartine omului de afaceri Bogdan Cervenschi și lui Manos Athanasopoulos, un grec care a lucrat ca chef în restaurantele din Mykonos.

Chef Manos Atanasoupulos este celebru pentru felul în care îmbină stiluri din marile bucătării ale lumii și oferă preparatelor savoare, combinând ingrediente pentru a crea noi gusturi. 

În restaurantele din Mykonos, Chef Manos a gătit pentru staruri hollywoodiene precum Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Robert de Niro sau modelele Victoria’s Secrets. 

La București, chef Manos și-a propus să restaureze conceptul de restaurant și să facă din art-restaurantul Ora Experience un loc unic în peisajul culinar românesc.

Periodic, la restaurantul bucurestean Ora Experience vor fi organizate vernisaje de artă, iar operele expuse vor putea fi admirate de clienții restaurantului în fiecare seară. 

Tot opere de artă sunt și platingurile, care îmbină stiluri culinare din mai multe bucătării: americană, mexicană și peruană, cu influențe din bucătăria asiatică, oferind savoare și creând noi și noi gusturi deosebite care sa ii incante pe clineti. 

Acesta este, de altfel, ultimul trend gastronomic întâlnit în cele mai în vogă restaurante din lume.

În meniul restaurantului Ora Experience vom gasi preparate precum Bao Buns, Flambed, Tuna Tataki, Ceviche sau Tacos.

Pretul unui bon mediu este de 100 de lei pentru o persoană, iar investitorii estimează o cifră de afaceri de aproape 400.000 de euro pentru anul acesta.
MAI POTI CITI