Pareri factory by RAIFFEISEN BANK credite pana la 50000 de euro pentru startup-uri romanesti.

Credite factory by RAIFFEISEN BANK, parerea comentariilor de pe site-urile de informatii financiare, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la factory by RAIFFEISEN BANK finantare pentru startup-urile romanesti
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Incredere - 0,58
Pareri credite pentru afaceri factory by RAIFFEISEN BANK 2019

Raiffeisen Bank va lansa în 12 februarie o nouă ediţie a “factory by RAIFFEISEN BANK”, un program de creditare a startup-urilor, cu până la 50.000 de euro/proiect. 

Programul “factory by RAIFFEISEN BANK” se desfăşoară online, pe platforma www.raiffeisenfactory.ro şi se adresează întreprinderilor mici şi mijlocii care au un istoric scurt de funcţionare sau celor care au o idee de afacere, dar nu şi-au înfiinţat încă o firmă.

Antreprenorii interesaţi de acest program pot intra pe www.raiffeisenfactory.ro, îşi pot creea un cont şi vor avea acces la kitul de informaţii pe care banca l-a pregătit pentru a 2-a ediţie a concursului de proiecte startup-un ghid de pregătire a cerinţelor pentru înscrierea proiectului, oferta de finanţare şi regulamentul de participare. 

Înscrierile de proiecte vor avea loc în perioada 12 februarie – 31 martie 2019.

Prin această iniţiativă, Raiffeisen Bank încurajează înfiinţarea şi dezvoltarea de startup-uri cu idei inovatoare şi planuri de afaceri solide, iar antreprenorii selectaţi pentru finanţare vor beneficia de îndrumare şi după terminarea concursului, pentru că afacerile lor să devină sustenabile.

La prima ediţie a programului, Raiffeisen Bank a finanţat 27 de antreprenori la început de drum, cu un total de 3,5 milioane lei. 

De asemenea, Raiffeisen Bank le-a oferit acestora workshop-uri pe teme esenţiale pentru reuşita unui business şi i-a premiat în cadrul unei gale festive, alături de partenerii şi colaboratorii proiectului.

În 2019, Raiffeisen Bank va acorda până la 100 de finanţări pentru susţinerea companiilor startup, cu un buget maxim de 50.000 euro, echivalent în lei, pentru fiecare proiect. 

Participanţii la concurs vor putea aplica pentru un credit de investiţii sau un credit la termen pentru activitatea curentă, până la 5 ani, cu un nivel avantajos de dobândă şi cu garanţii de la Fondul European de Investiţii, prin programul Cosme.
MAI POTI CITI