Pareri Crema Pentru Tatuaje 50ml PHENALEX intretinerea culorii tatuajelor. Ghid recomandari, pret.

Crema Pentru Tatuaje 50ml PHENALEX, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Crema Pentru Tatuaje 50ml PHENALEX
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,60
Anticipare - 0,56

Potrivit prospectului, crema Pentru Tatuaje 50ml PHENALEX calmeaza si cicatrizeaza tatuajele noi, protejeaza pielea tatuata si intretine culoarea tatuajelor.
forum pareri phenalex crema pentru tatuaje

Pornind de la ingrediente ca apa termala, din zona balneoclimaterica Baile Felix, si o combinatie de uleiuri vegetale producatorul a imbogatit aceasta emulsie cu Antioxivita alaturi de principii active cum sunt uleiul de galbenele si musetel, dar si provitamina B5, armonios combinate cu ulei esential din flori de Lotus si Iris.

Apa termală din Baile Felix utilizată provine dintr-un foraj de adâncime mică fiind o apă oligominerală-mezotermală, bicarbonată, sulfatată și clorurosodică are o actiune delicata, calmanta si benefica asupra pielii ajutand la regenerarea acesteia oferind in acelasi timp si protectie impotriva factorilor de mediu (praf, poluare, fum de ţigară, ultraviolete etc.).

Curăță, purifică și hidratează pielea fiind ideala și pentru cele mai sensibile tenuri.

Antioxivita este un antioxidant puternic, extras din samburi si pielite de struguri, realizat dupa un brevet de inventie medaliat cu Aur la Salonul International de Inventica IWIS.

Uleiurile de galbenele si musetel sunt recunoscute pentru proprietatile lor antiinflamatoare si reparatoare ale pielii. Au actiune calmanta, cicatrizanta, epitelizanta, reduc iritatiile si fragilitatea.

Phantenolul (provitamina B5) este un activ hidratant, cicatrizant si antiinflamator pentru piele, potrivit indeosebi pentru pielea sensibila cum este cea tatuata.

Mod de utilizare Crema Pentru Tatuaje 50ml PHENALEX: Se aplica in strat subtire o data la 2-3 ore timp de o saptamana in cazul tatuajelor noi.

Se aplica zilnic pe pielea curata pentru intretinerea tatuajelor.

La momentul analizei pretul cremei pentru tatuaje Phenalex era de aproximativ 30 lei. Insa Verifica AICI pretul actual!
MAI POTI CITI