Impresii HOTEL TTS COVASNA wellness afaceri & relaxare pentru cei cei iubesc calitatea si eleganta

HOTEL TTS COVASNA, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la HOTEL TTS COVASNA
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,67
Surpriza - 0,55

Daca v-au ramas zile de vacanta  zic sa va povestesc despre un loc cu peisaje ce iti taie rasuflarea. Si daca ati inceput deja sa mergeti la job  va asteapta week-end-uri pe care le puteti petrece aici.
Impresia parerilor cazare HOTEL TTS COVASNA

Vorbim de HOTEL TTS din COVASNA un hotel de patru stele ce sta sub standardul calitatii, elegantei si a celor mai bune conditii de cazare de tot ce si-ar putea dori cineva intr-o vacanta mai mare sau doar de cateva zile.

Potrivit pentru cei ce doresc sa isi intretina sanatatea . Pentru cei dornici de sport de ski, pentru familii cu copii, pentru aventurieri.

Potrivit si pentru oamenii de afaceri pentru traininguri, briefing-uri de inceput de an, seminarii.

Cand spui SPA&WELLNESS poti spune linistit HOTEL TTS din COVASNA.

Pareri Impresii HOTEL TTS COVASNA 
  • Servicii - 8.7
  • Curatenie - 8,6
  • Confort - 8,7
  • Facilitati - 8,5
  • Personal - 8,5
  • Raport calitate / pret - 8,6
  • Securitate - 8.2
  • WiFi gratuit - 8,6
Daca stilul de viata inseamna cautarea armoniei, a vitalitatii, a energiei si a relaxarii  a acelei stari de bine totale inseamna si ceea ce numesc strainii si mai nou si noi romanii WELNESS.

SPA&WELNESS gasiti la hotel TTS din COVASNA. Ceea ce este nemaipomenit este grija gazdelor noastre  pentru ca oricine ajunge la HOTEL TTS sa gaseasca ceea ce i se potriveste.

Tocmai de aceea au fost create mai multe tipuri de OFERTE DE PACHETE. Sunt oferte de la 2 pana la 12 zile.

OFERTE DE SANATATE, DE RELAXARE, DE REFACERE.

Stim doar ca in COVASNA se duc oamenii cu suferinte cardiace si pentru ei a functionat  PACHETUL numit 10 STEPS TO HEALTH adica 10 PASI SPRE SANATATE.

Acest pachet contine  pe langa cazare si mancare si consult medical si sedinte de  tratament. Si avem acele oferte de RELAXARE de REFRESH DE ZEN.

PACHETUL REFRESH  e valabil pentru minim 3 nopti cu tot ce trebuie ca sa iti dai un restart in noul an.

Preturile difera de numarul de zile alese si de tipul ofertei dar sunt oferte si pentru grupari si atunci se poate negocia.

Sa zicem ca alegeti PACHETUL REFRESH. Aveti cazare cu micul dejun inclus si parcarea gratuita.

Un masaj facial de persoana pe sejur, in masaj de relaxare, masaj de lifting. Cazarea in CAMERA DOUBLE este 830 de lei iar in camera in regim SINGLE pretul este de 730 de lei .

Minim doua nopti.

PACHETUL IZVOR DE SANATATE ce cuprinde cazarea pentru 2, 5, 7 si 12 zile. Aveti cazare cu demipensiune, consult medical.  acces la spa si salina plus piscina interioara.

Pentru iubitorii de miscare sunt terenuri de tenis de masa , biliard puteti juca carti si sah si cel mai important aveti la dispozitie ski-ul cu  partia de ski zona de unde puteti inchiria echipamentele daca nu aveti sau poate nu v-ati gandit ca veti schia.

Camerele sunt in regim SINGLE apoi CAMERE DOUBLE , si mandria celor de la hotelul TTS apartamentele dar mai presus APARTAMENTUL PREZIDENTIAL ce cuprinde doua dormitoare un living , terasa si vedere  de top.

Nu am uitat de familisti aici gasiti CAMERE de tip FAMILY, CAMERE DE LUX, PREMIUM ROOM, CAMERE De tip TWIN.

Conditii excelente camerele sunt spatioase mobilierul elegant cu tot ce ai nevoie. Bucuria domnitelor  micile  cerme, sapunuri, foehn-ul, oglinda care mareste halaltul de baie si papuceii doar suntem la un hotel respectabil de patru stele.

Doamnelor aveti la dispozitie  un centeu spa de care trebuie sa profitati. Masaje facile , masaje corporale, sauna , piscina.

Dupa atata rasfat merita si stomacul ceva bun. Indreptati-va pasii spre restaurant. Pregatiti-va pentru portii consisitente si rasfaturi culinare pregatite de CHEF.

La bar gasiti sucurile , cafelele si mici snacks-uri.

Nu o sa stati doar in casa. Mergeti la plimbare pentru ca aveti ce vedea. Multe atractii turistice.

Ati auzit de PLANUL INCLINAT SAU SICLAU si CASCADA SICLAU? Dar de monumentul tehnic unic in EUROPA situat in zona VAII ZANELOR?

Monumentul a fost inspirat de DAVID HORN si a fost construit de inginerul EMIL LUX in 1886.
Pareri cazare camere HOTEL TTS COVASNA

Baronul GROEDEL a terminat aceasta minunatie. PLANUL INCLINAT foloseste forta gravitationala pentru a cara vagoanele  cu lemne asta in trecut.

CASCADA este una dintre cle mai frumoase desi mai mica si este situata in zona uzinei de apa.

Aveti ocazia sa treceti in zona si la una dintre vilele cuplului CEAUSESCU. Se spune ca  CEAUSESTII" au venit la acesta vila in anul 1986  dupa  evenimentul de la CERNOBAL.

Situata intr-o zona pitoreasca. Ce mai puteti vedea? Numita BALTA DRACULUI un loc incarcat de legenda.

E vorba de o eruptie de noroi si gaze adica oxizi de carbon si sulf. Daca asta nu e destul mergeti sa vedeti si  MICA BALTA a DRACULUI.

Sala de conferinte isi astepta managerii si echipele pentru seminarii. Gasiti ce aveti nevoie si ideile vor fi bune intr-un asemenea peisaj si cu asmenea mancaruri sa nu mai pomenim de aerul curat.

Haideti sa vedem adresa  HOTELULUI TTS din COVASNA.

STRADA MIHAI EMINESCU. NR. 225. COVASNA
TELEFON 0367 800 594
TELEFON REZERVARI 0774046700
+40 367 800595

Cei care au ajuns la HOTEL TTS din COVASNA romani si foarte multi straini  au fost multumiti de tot ce ofera  orasul si acest hotel ce ofera posibilitaea de ati ingriji sanatatea de a te relaxa si de a petrece clipe minunate intr-un peisaj de poveste.

Iar pentru iubitorii de ski e mai putin aglomerat  ca pe valea PRAHOVEI. Gazde primitoare  conditii excelente  trebuie sa ajungeti in acest an la COVASNA.
MAI POTI CITI