CONCURS ACTIVIA 2019: Premii pentru a-ti tine Promisiunile. Castiga Bilete de Avion conform regulamentului.

Conform regulamentului la promotia ACTIVIA 2019 "Castiga Premii pentru a-ti tine Promisiunile" trebuie sa cumperi orice produs Activia și sa păstreazi bonul de casă pentru a castiga premii atractive.

Achiziția produselor Activa participante la tombola cu premii trebuie efectuată în perioada 01.01.2019 – 28.02.2019, iar bonul de casă este necesar pentru validarea premiilor.

Prin înscrierea datelor de identifcare ale bonului fiscal online pe site-ul www.activia.ro/ro/promotieactivia, participi la tragerile la sorți saptămânale ale premiilor Activia.

Datele de identificare ale unui document fiscal pot fi utilizate o singură dată, indiferent de numarul de produse participante achiziționate pe bonul fiscal potrivit specificatiilor din Regulament.
Pareri Concurs ACTIVIA 2019 Castiga Premii pentru a-ti tine Promisiunile

Câștigătorii concursului cu premii ACTIVIA 2019  "Castiga Premii pentru a-ti tine Promisiunile" vor fi contactați telefonic, pe numărul de telefon cu care s-au înscris în Campania promotionala.

La tombola cu premii Activia 2019 poti castiga premii pentru Minte, premii pentru Suflet sau premii pentru Trup:

a) 9 x vouchere de cumparaturi Diverta in valoare de 1000 lei fiecare

b) 9 x vouchere bilete de avion Blue Air in valoare de 1000 lei fiecare

c) 9 x Vouchere Intersport  de cumparaturi in valoare de 1000 lei fiecare

Premiul Activia acordat castigatorilor va fi in concordanta cu selectia facuta de catre acestia in momentul completarii formularului de inscriere.

De exemplu participantii care au selectat rezolutia pentru minte vor intra in baza de date de inscrieri valide pentru rezolutia minte si vor putea castiga prermiul acordat exclusiv acestei categorii.

Numele castigatorilor concursului Activia 2019 Premii pentru a-ti tine Promisiunile vor fi afisate online pe site-ul www.activia.ro/ro/promotieactivia fara a depasi termenul de 30 zile calendaristice din momentul stabilirii calitatii de castigatori finali.
MAI POTI CITI