Biografia DAN BADEA de la DJ la co-prezentator iUmor.

Conform biografiei profesionale, la inceputul anilor 2000, Dan Badea era cunocut ca DJ Star si, dupa ce a intretinut atmosfera in cluburile studentesti, a avut cateva colaborari importante.

In anul 2004, Dan Badea a cantat cu Delia melodia “Sufletul meu”, apoi cu Fizz, in videoclipul caruia, apare intr-un halat de baie, la piscina, intins pe un sezlong, inconjurat de o armata de femei.

Din DJ, Dan Badea a devenit celebru ca artist de stand-up comedy, fenomen care abia incepuse pe atunci sa prinda in Romania.

Despre actorul Dan Badea iubitorii de stand-up ­co­medy ştim că este unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai genului, protagonist al Stand Up Cafe de la HBO şi rezident Racing Pub, DeKO Cafe şi 99.
biografia dan badea actor iumor
Succesul lui Dan Badea a tot crescut, astazi el realizand spectacole cu sute de spectatori si fiind considerat unul dintre cei mai buni artisti din domeniu.

Dan Badea descrie showurile de stand up comedy ca fiind „cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului”.

Din wiki-ul personal aflam ca  Dan Badea, a fost casatorit cu artista Lora. Insa mariajul celor doi s-a termninat brusc si dureros.

Actorul a marturisit ca separarea de Lora a fost cel mai crunt moment pe care l-a trait, insa a inteles ca nu mai poate continua asa.

In vârstă de 41 de ani, Dan Badea s-a căsătorit in 2017 cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia.

Cererea în căsătorie a avut loc în Las Vegas, în acelaşi loc în care actorul de stand-up comedy a cerut-o şi pe Lora.

Obișnuit cu scena „iUmor' din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.
MAI POTI CITI