ZUZU Bio pareri lapte la BUTELCA cu grasime 1,5% și 3,7% la preturi OK.

Lapte ZUZU BIO la butelca, parerea recenziilor si comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,80
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la Lapte Zuzu Bio la butelca  (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,59

Pe pagina sa de Facebook, brandul Zuzu detinut de Albalact anunță că s-a lansat și în varianta lapte BIO la butelcă, la gramaje de 1litru și 0,5 litri, grăsime 1,5% și 3,7%.
pareri forumuri lapte zuzu bio la butelca

Această lansare are loc într-un moment în care interesul pentru lapte BIO, lapte fără lactoză și lapte de capră este în creștere atât din partea consumatorilor, cât și a furnizorilor și retailerilor. 

Unii consumatori caută produse cu valoare adăugată, sigure și sănătoase, în conformitate cu un anumit stil de viață și de nutriție, in timp ce alții caută diferențiere la raft și întărirea imaginii brandului.

În România, segmentul laptelui BIO are o pondere mică în totalul volumelor de lapte procesat. 

Tocmai de aceea așteptările pe termen mediu și lung este ca acest segment să crească, pe fondul interesului consumatorilor pentru aspecte precum originea produsului și trasabilitatea lanțului de producție.

LaDorna este brandul care a deschis segmentul lactatelor BIO pe piața locală. Alte branduri care au și eticheta BIO sunt Olympus, Monor, Covalact, Napolact.

De zece ani, laptele Zuzu se menține pe primul loc în topul vânzărilor; a fost poziționat încă de la început ca un brand neconvențional și original în comunicare. 

În anul 2014 Zuzu a venit cu o inovație în materie de ambalaj: bidonul de plastic cu mâner (butelca).
MAI POTI CITI