Wiki JENICA TABACU. Decesul directorul Muzeului „Iulia Hasdeu”, Mistere, Blesteme si ...o biografie mistica.

Soc si groaza JENICA TABACU a murit! Conform biografiei, Jenica Tabacu era născută pe 30 iulie 1968 și avea o fată, designer vestimentar, de care era tare mândră, care o făcuse recent bunică. 

De altfel, una dintre ultimele poze de pe Facevbook ale Jenicai Tabacu, era cu nepoțica sa.

Surse judiciare au declarat ca directorul Muzeului „Iulia Haşdeu”, Jenica Tabacu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită în casă, spânzurată. O moarte ciudata, poate cu conotatii ezoterice! 

Tocmai de solstitiu de iarna!

Descoperirea mortii Jenicai Tabacu a fost făcută de familie care a sunat la numarul de urgente 112.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au demarat o anchetă privind cauzele mortii ciudate ale Jenicai Tabacu.
wiki cine a omorat-o pe jenica tabacu

În vara acestui an, Jenica Tabacu a împlinit 50 de ani de viaţă şi 20 de ani de când se afla la conducerea Muzeului Memorial "Bogdan Petriceicu Hasdeu".

Jenica Tabacu era omul care îţi vorbea, la orice oră, cu o pasiune imensă, despre familia Hasdeu...

Potrivit CV-ului  JENICA TABACU. era cercetător ştiinţific, doctor în filologie, un om dedicat muncii sale, un om care se implica trup şi suflet în evenimentele pe care le organiza la Castel, un om care nu lăsa nimic la voia întâmplării.

, Pagina de facebook a directoarei Muzeului Hasdeu, JENICA TABACU, fost invadată de mesaje.

Oamenii sunt șocați și în același timp refuză să creadă că Jenica Tabacu s-a spânzurat.

În 2006 a devenit doctor în filologie „Magna cum laudae“ cu tema „Viaţa şi activitatea lui B.P. Haşdeu între anii 1888-1907“. 

În prezent, Jenica Tabacu era preocupată să traducă şi să publice manuscrisele „spiritiste“ ale lui Bogdan Petriceicu Haşdeu. 

În paralel cu studiul operei savantului, Jenica Tabacu s-a luptat să păstreze în proprietatea statului Castelul spiritist de la Câmpina, după ce urmaşi ai familiei au revendicat în instanţă valoroasa construcţie. 

Procesul, care a durat zeci de ani, a fost câştigat de administraţia câmpineană, însă marele merit i-a aparţinut directoarei muzeului.

Jenica Tabacu a avut şi o scurtă carieră politică. 

Jenica a fost consilier local al municipiului Câmpina în mandatul 2004-2009 şi consilier judeţean în anul 2012 din partea PP-DD, a cărui organizaţie judeţeană a condus-o din funcţia de vicepreşedinte.

Conspiratie, blesteme antice, adevarul este ca Jenica era un om de o inalta cultura si un umanist desavarisit: "Pacea e primul lucru la care mă gândesc. Dac-aş putea, aş pune capăt conflictelor armate sau de natura celor la care am asistat prin intermediul mass-mediei, cu consecințe grave pe toate planurile. Al doilea lucru pe care l-aş face ar fi acordarea respectului cuvenit fiecărui popor, implicit tuturor culturilor de pe fața pământului."
MAI POTI CITI