UNDE a Plecat CHRISTIAN SABBAGH de nu mai prezinta stirile Kanal D...

Ei bine, in acest moment nimeni nu stie unde va pleca Christian Sabbagh. Este posibil ca Sabbagh sa ramana la Kanal D, insa sa se implice intr-un alt proiect.

Cert este insa faptul ca după opt ani, Christian Sabbagh a decis să încheie colaborarea cu patronii de la Kanal D, iar anunțul a fost făcut chiar de el. 

Prezentatorul TV a dat veste neașteptată personal, fără însă să ofere prea multe detalii legate de acest subiect. 

De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră”, a fost mesajul transmis de Christian Sabbagh pe contul sau oficial de Facebook.

de ce numai prezinta christian sabbagh la kanal d

Se pare că Christian Sabbagh are alte planuri în ceea ce privește cariera sa în televiziune, iar altcineva îi va lua în curând locul pe micile ecrane. 

Nu e prima oară, însă, când Sabbagh alege să ia o pauză de la pupitrul știrilor Kanal D, insa acum lucrurile stau parca altfel.

Urmarind reactiile fanilor de pe FB. se observa ca in acest moment Christian Sabbagh și-a luat pur si simplu prin surprindere admiratorii, după ce a anunțat că nu va mai putea fi urmărit de acum în colo la Kanal D, postul de televiziune în cadrul căruia acesta activează de aproximativ 8 ani. 

Nedumerirea a fost și mai mare în rândul celor ce-l apreciază pe prezentatorul TV, având în vedere că acesta nu a oferit o explicație concretă pentru decizia luată.

Am putea pune retragerea lui Sabbagh de la Kanal D pe seama schimbărilor care s-au ținut lanț anul acesta în trust.

Fie că unele emisiuni au fost scoase din grila de programe și înlocuite cu alte concepte de show mai noi, fie că prezentatorii unor emisiuni s-au tot mutat de pe un scaun pe altul, cert este că au tot existat schimbări semnificative în interiorul echipei televiziunii.

Insa desigur nu avem nicio dovada concreta in acest moment. 


MAI POTI CITI