Unde duci Bradul de Craciun. Unde arunc Bradul de Craciun.

Daca nu stiti unde sa duceti bradul de Craciun si nu vreti sa aruncati bradul de Craciun, atunci puteti recicla bradul de Craciun si veti primi in schimb un voucher de 25 de lei.

Insa doar daca ai cumparat bradul de Craciun de la Leroy Merlin. Doar atunci nu vei mai fi nevoit(a) sa te intrebi unde sa duci bradul de Craciun sau unde trebuie sa il arunci.

Daca ai cumparat un brad natural din Leroy Merlin, il poti returna in magazin alaturi de bonul fiscal care confirma achizitia si vei primi in schimb un voucher de 25 de lei.

Voucherul Leroy Merlin se poate ridica din zona „Intampinare Clienti” si poate fi folosit in perioada 5 ianuarie - 3 februarie 2019.

unde duci bardul de craciun sa il arunci

Prin campania „Voucher reciclare brad”, Leroy Merin ofera a doua sansa brazilor de Craciun!

Astfel, Leroy Merlin continua si in 2018 programul de reciclare a brazilor, pentru a contribui la scaderea numarului de brazi aruncati atunci cand devin inutili.

Cei de la Leroy merlin doresc sa educe clientii cu privire la utilizarea lemnului in maniera responsabila.

Nu numai ca recicland bradul de Craciun scapi de povara raspunsului la intrebarea stresanta: unde voi arunca bradul de Craciun vei participa un pic la ajutorarea Terrei.

Astfle, specialistii in silvicultura explica faptul ca un brad are nevoie de aproximativ 12 ani pentru a ajunge la inaltimea de 180-200 centimetri, iar la inceput de an mii de brazi sfarsesc la gunoi risipindu-se astfel o cantitate insemnata de lemn.

Prin procesul de reciclare, brazii ajung in centrele de compostare unde sunt maruntiti si valorificati energetic - transformati in combustibil sau in compost - ingrasamant pentru gradini si terenuri agricole.
MAI POTI CITI