TOP cel mai bine PLATITE MODELE. Cat au castigat modelele anul acesta.

A aparut topul celor mai bine platite modele din lume. Nu va iluzionati  insa. Nu veti gasi niciun model din Romania in acest top al "modelelor de top" din lumea intreaga.

Locul 1 este ocupat de modelul Kendall Jenner a reuşit să se poziţioneze pe primul loc în acest top pe 2018 graţie unor contracte încheiate cu branduri celebre, precum Estee Lauder, Adidas şi Calvin Klein.

Pe poziţia a doua în topul modelelor bine platite, clasament realizat anual de Forbes s-a situat Karlie Kloss, în vârstă de 26 de ani, viitoare gazdă a emisiunii TV "Project Runway" şi care, în perioada 2011 - 2015, a defilat pentru Victoria's Secret. 

cat castiga un top model ca kendall jenner

Kloss a reuşit să castige în perioada financiară iunie 2017 - iunie 2018 suma de 13 milioane de dolari, mai ales din contracte încheiate cu Swarovski, Adidas şi Away.

Locul 3 este ocupată de două top-modele, Chrissy Teigen şi Rosie Huntington - Whiteley, care au reuşit încasări de 11,5 milioane de dolari în ultimul an. 

Chrissy Teigen a decis să lanseze o linie de vase de bucătărie şi o a doua carte de reţete culinare, în timp ce modelul Rosie a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj şi parfumuri lansate în colaborare cu brandul britanic Marks & Spencer.

Pe poziţia a 5-a s-au situat Cara Delevingne şi Gisele Bundchen, cu câte 10 milioane de dolari. 

Cara Delevingne face reclamă pentru branduri ca Douglas Cosmetics, Rimmel, Tag Heuer şi Dior Beauty, iar Gisele Bundchen, pentru Stuart Weitzman, Vivara şi Arezzo.

Topul 10 al celor mai bine plătite top-modele din lume in 2018 este completat de Gigi Hadid (9,5 milioane de dolari), Bella Hadid (8,5 milioane de dolari), Joan Smalls (8,5 milioane de dolari) şi Doutzen Kroes (8 milioane de dolari).
MAI POTI CITI