REZUMAT POVESTEA NOASTRA serial turcesc nou la Kanal D cu Hazal Kaya.

Conform rezumatului serialul POVESTEA NOASTRA spune povestea unei familii cu șase copii, care încearcă să supraviețuiască într-unul dintre cartierele sărace ale Istanbulului. 

Multi dintre telespectatori se vor regasi in situatiile comune sau mai putin obisnuite cu care se confrunta personajele serialului Povestea Noastra si vor avea bucuria sa o reintalneasca pe actrita Hazal Kaya („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, persponajul central feminin, o tanara ambitioasa care devine ca o adevarata mama pentru fratiorii mai mici.  

Hazal Kaya preia acest rol după ce mama lor biologica îi abandonează intr-un mod cinic si fara sa aiba nicio remuscare.

rezumat povestea noastra toate episoadele pline de iubire si tradare

Potrivit rezumatului iubirea este firul rosu care ii conduce pe protagonistii serialului Povestea Noastra spre lumina, spre aflarea adevarului si gasirea solutiilor. 

Feliz isi face datoria din iubire si nu se plange de nimic, in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri (interpretat de Reha Ozcan).  

Desi sunt saraci, copiii au invatat sa gestioneze asemeni unor adulti responsabili grijile care nu ii ocolesc.  

In timp ce Filiz isi dedica viata fratilor ei,  impartasind nemultumirile sale doar celei mai bune prietene, Tulay (Nesrin Cavadzade), brusc apare in viata ei charismaticul Baris (Burak Deniz). 

Acesta incearca sa o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, in timp ce fata crede ca in existenta ei nu este loc pentru dragoste si se lupta cu sentimentele pe care i le trezeste chipesul tanar. 

Povestea de dragoste dintre Filiz si Baris se complica atunci cand isi face aparitia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiterul de politie indragostit si el de frumoasa tanara.

Kanal D aduce un nou serial tucerc, de anul viitor. „Povestea noastră” se vede chiar din prima zi a anului, de la ora 20:00. Acesta va fi programat de luni până vineri, de la aceeași oră. 

Serialul Povestea noastră intră în grilă în locul serialului „Dragoste și ură”, care ajunge la final.

Nu pierdeti, incepand din 1 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00,  la Kanal D, „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio sansa. 
MAI POTI CITI