Pareri Taste of Home HEINNER tigai, oale, si grill-uri la preturi bune si calitate de top by Chef Sorin Bontea.

Tigai si oale Taste of Home HEINNER by Chef Sorin Bontea, parerea recenziilor si comentariilor  din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,70
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la tigai, oale si grill-uri Taste of Home HEINNER (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,61

Cooking by HEINNER a lansat o nouă gamă premium de produse de gătit care poartă semnătura lui Chef Sorin Bontea.

Pareri Taste of Home HEINNER tigai, oale by Sorin Bontea

Colecția Taste of Home Heinner, dezvoltată împreună cu Chef Sorin Bontea, se remarcă prin calitatea materialelor folosite și prin elementele de design inedite.

Produsele Taste of Home HEINNER sunt disponibile atât online, cât și offline, în magazinele partenere din toată țara.

Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat online pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram.

De la tigăi, oale, crăticioare și până la grill-uri, noua linie Taste of Home Cooking by HEINNER cuprinde 8 produse din aluminiu turnat, de 5mm, care funcționează și pe inducție.

Aluminiul turnat din care sunt realizate este cel mai bun aluminiu utilizat în producția vaselor de gătit. 

Acesta se toarnă direct în matrițe, luând din start forma tigăii, lucru deosebit de important atât în durata îndelungată de viață a produselor, dar mai ales în eficiența acestora, căldura fiind astfel răspândită mult mai bine pe întreaga suprafață a produsului.

O noutate pe care o aduce linia Taste of Home este înlocuirea capacului clasic din sticlă cu cel din aluminiu cu picături. 

Acesta din urmă are rolul de a dispersa uniform aburul format în timpul gătirii, astfel încât apa să cadă pe toată suprafața mâncării și să o preseze.

Taste of Home by Chef Sorin Bontea cuprinde și 6 cuțite de diverse dimensiuni, de la cuțite mici până la santoku, un model din ce în ce mai des folosit în procesul de tocare, sau cuțitul bucătarului. 
MAI POTI CITI