Pareri Plata cu Amprenta la AUCHAN. Cu aplicatia Well.com platesti in siguranta cumparaturile.

Sa incercam sa ne facem o parere despre aplicatia Well.com care ne oferă primul sistem de plată biometrică implementat de un comerciant în România.

Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil unică în România, care permite fie plata cumparaturilor cu autentificare biometrică – cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR.

Plata cu amprentă este o inovație pe piața locală, Auchan fiind primul comerciant din România care implementează această tehnologie în magazinele sale.
pareri plata well cu amprenta la auchan

Utilizatorii aplicației care optează pentru plata cu autentificare biometrică nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul, în timp ce plata este extrem de sigură, foarte rapidă și comodă, datele rămânând doar pe telefonul clientului.

Plata cu amprenta este cea mai sigură și rapida metoda de plata in magazin. 

Imagineaza-ti cum e sa platesti in magazin doar punand degetul pe un terminal de plata fara a mai fi nevoit sa scoti cardul din portofel si nici macar telefonul din buzunar!

Plata cu QR CODE reprezinta cea mai populară metodă de plată cu telefonul în multe tări ale lumii, acum cu o experiență mai placută, asa cum poate ai folosit-o la check-in.

Solutia Well.com e mai comoda pentru ca nu mai trebuie sa deschizi camera pentru a citi un QR code ci tu vei arata un QR code.

Preocupați de îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților, atât online cât și offline, cei de la Auchan au lansat, în 2015 casele rapide – unde scanarea este realizată de personalul magazinelor, iar plata – cash sau card – în mod independent, de către clienți. 

A urmat, în 2017, implementarea, în premieră, a caselor inteligente – self checkout, care permit clienților derularea rapidă și autonomă a întregului proces.

Acum au adus în România, alături de partenerii de la Oney Bank, o nouă soluție bazată pe tehnologie de top – plata validată cu amprentă, disponibilă alături de cea prin cod QR.

Parerea noastra este ca plata cu amprenta in magazinele Auchan reprezinta un pas inainte, insa suntem putin sceptici asupra gradului de adoptie din partea clientilor romani. 

Nu uitati cozile care se fac lunar la ATM-uri pentru a scoate cat mai repede salariul de pe card.