Pareri PHYRE Portofel Digital certificat de Mastercard. Comision administrare 1 euro pe luna.

Portofel Digital PHYRE (plati cu telefonul mobil), parerea recenziilor si comentariilor  din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,70
2. Pareri Negative - 0,90
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la portofel digital Mastercard PHYRE (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza- 0,58

Mastercard și fintech-ul phyre au anunțat lansarea portofelului digital phyre pe piața din România, aplicația de mobil, certificată de Mastercard și susținută de Paynetics.
Pareri plati cu telefonul Mastercard phyre portofel digital

Ambele versiuni ale aplicației phyre, atât cea pentru iOS, cât și cea pentru Android, includ același set de caracteristici, însă, până la momentul apariției Apple Pay pe piața românească, plățile NFC pe POS nu vor fi posibile din cauza limitărilor impuse de Apple.

Între timp, utilizatorii phyre care dețin un mobil dotat cu sistem iOS au opțiunea de a comanda un card fizic Mastercard pentru a putea plăti la orice POS sau pentru a retrage numerar de la orice ATM din lume.

Cardul Mastercard va putea fi controlat de pe smartphone, utilizatori primind alerte gratuite pentru fiecare plată efectuată și urmărind toate tranzacțiile din aplicație.

Lansarea phyre în România aduce încă o noutate: o colaborare cu Altex, care de peste 25 de ani este liderul pieței românești de electronice și electrocasnice. 

În premieră, phyre și Altex vor lansa o campanie de Crăciun prin intermediul căreia primii 500 de utilizatori care aleg să plateasca cu ajutorul phyre în magazinele Altex, Media Galaxy sau online pe www.altex.ro și www.mediagalaxy.ro vor primi cadou o baterie externă pentru smartphone.

Toți utilizatorii portofelului digital phyre au opțiunea de a comanda, în mod gratuit, un card virtual Mastercard pentru plăți online securizate. 

Cardul poate fi blocat pe orice perioadă de timp și deblocat atunci când este necesar unei tranzacții online. 

În primele 12 luni de la activare, phyre nu percepe comisioane de administrare, urmând ca după încheierea unui an de utilizare,  consumatorii să achite lunar o sumă modică de 1 euro.