Pareri meniu Banjo Jack restaurant cu retete low & slow specific americane.

Portofel meniu Restaurant Banjo Jack Bucuresti, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,70
2. Pareri Negative - 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la resturant Banjo Jack Bucuresti,  (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Incredere- 0,56

Situat pe Strada Iancu Căpitanu nr. 26, restaurantul bucurestena Banjo Jack are în prezent 10 angajați, iar în următoarele săptămâni va ajunge la 40.

pareri impresii meniu restaurant banjo jack bucuresti

Cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul Banjo Jack este deschis între orele 16:00 și 1:00, iar atmosfera este completată prin muzică live, în special Jazz.

Lumea localurilor din Chicago este reflectată pe larg în filmele de la Hollywood, inclusiv datorită faptului că a devenit celebră pe vremea lui Al Capone, iar acest lucru se regăsește și în decorul de la Banjo Jack.

Banjo Jack este un restaurant cu specific american, realizat după modelul localurilor din orașul Chicago și aduce în capitala României ceva din atmosfera unică a Orașului Vânturilor, celebra metropolă de pe malul lacului Michigan.

Rețetele sunt creația lui Chef Paco Ruiz, care deține în Chicago un lanț de 8 restaurante.

Meniul restaurantului Banjo Jack se diferențiază prin preparatele gatite low & slow, pregătite într-o afumătoare tradițional americană, așa cum se întâmplă în restaurantele din Chicago, care au devenit faimoase și datorită acestui stil unic de preparare.

Clienții vor putea comanda, de asemenea, și whiskey burger, celebru Tomahawke sau T-Bone Steak. Bonul mediu este de 70 de lei pentru o persoană.

Mâncarea tradițional americană se află în top 10 bucătării preferate în întreaga lume.
MAI POTI CITI