Pareri K-FREE marca proprie Kaufland de produse fara gluten. Produsele K-free au preturi accesibile.

K-free marca proprie Kaufland de produse fara gluten si lactoza, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,70
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la K-free marca proprie Kaufland de produse fara gluten (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,57

Kaufland a lansat in premiera o noua marca proprie de alimente fara lactoza si fara gluten: „K-free”, destinata celor care au intoleranta la aceste substante. 
pareri k-free kaufland produse fara gluten la preturi bune

Noua marca proprie „K-free” ofera mai multe tipuri de produse gustoase si sanatoase, pentru o alimentatie zilnica fara lactoza sau gluten.

O parte din produsele fara gluten - mai exact, pastele - sunt produse in Romania si distribuite la nivel de grup. Pastele K-free sunt fabricate in singura facilitate din Romania certificata pentru produse gluten free. 

Interesul tot mai crescut pentru astfel de produse a generat demersurile ca din anul 2019 sa debuteze in Romania schema de audit si certificare pentru producatorii gluten free.

Prin noile produse „K-free”, Kaufland ofera o selectie de alimente de baza gustoase si cu preturi accesibile, pentru toti cei care sunt nevoiti sau doresc sa renunte la ingrediente precum glutenul sau lactoza”.

Gama K-free fara gluten (o eticheta cu design portocaliu) este destinata persoanelor cu intoleranta la gluten sau care au membri de familie sau prieteni cu o asemenea intoleranta, respectiv oameni pentru care o alimentatie constienta este esentiala.

Gama K-free cuprinde 10 articole fara gluten in categoria amestecuri pentru copt paine, checuri sau briose, paste fainoase & musli. 

In plus, Kaufland a renuntat complet la emulgatori, astfel incat pastele sunt mai aspre dupa fierbere si sosurile adera mai bine.

Gama K-free fara lactoza (eticheta mov) cuprinde 3 articole fara lactoza – smantana UHT pentru frisca, lapte UHT cu 1,5% sau 3,8% grasime

Cele 13 produse diferite marca proprie „K-free” sunt deja disponibile in toate magazinele Kaufland din Romania. 

Acestea se afla la indemana clientilor, in raioanele dedicate. 

Pentru a fi cat mai usor de gasit in cadrul magazinelor, Kaufland a reorganizat dispunerea alimentelor si le-a semnalizat atent. 

In afara de culoarea specifica fiecarei game K-free, o etichetare clara aplicata pe ambalaj ajuta clientii Kaufland sa recunoasca imediat daca un anume articol nu contine lactoza sau gluten - sau niciuna dintre acestea.