Păreri Gucci Bloom Acqua di Fiori Apa de toaleta florala de dama. Forum ghid recomandări, preturi.

Apa de toaleta Gucci Bloom Acqua di Fiori, părerea recenziilor si review-urilor, din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile cu recomandări cele mai bune și persistente parfumuri Gucci de damă

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Pareri Negative- 0,53
3. Sentiment neutru - 0,59

Emoţia parerilor referitoare la parfumul Gucci Bloom Acqua di Fiori (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Surpriza - 0,58
pareri gucci bloom acqua di fiori parfum pentru femei

Apa de toaleta Gucci Bloom Acqua di Fiori reprezintă a doua cooperare a lui Alessandro Michele, director de creație al casei de modă Gucci, cu legendarul parfumier Alberto Morillas.

La fel ca și apa de parfum Bloom, Acqua di Fiori este o creatie olfactiva inspirată de iubirea față de flori, care simbolizează, prin formele și culorile lor, frumusețea, forța și prietenia femeilor. 

Această interpretare mai proaspătă și mai jucăușă a parfumului Bloom a fost lansată pe piață în anul 2018.

Parfumul Gucci Bloom Acqua di Fiori pastreaza acordul original , infloritor al lui Bloom intr-o expresie olfactiva distincta. 

Acordurile proaspete de Galbanum verde combinat cu delicatul Cassis, deschid notele de top. Subtilele arome de musc de Galbanum se imbina cu aroma delicata a mugurilor Cassis. 

Inima este reprezentata de mugurii Jasmine de la Gucci Bloom, Rangoon Creeper si Tuberose, iar baza de musk si lemn de santal confera caldura si adancime.

Apa de toaletă pentru femei Gucci Bloom Acqua di Fiori este ca o plimbare de dimineață printr-o grădină cu flori, unde fiecare petală delicată este presărată cu diamante de rouă.

Rezumat caracteristici Gucci Bloom Acqua di Fiori:
  • un parfum floral proaspăt
  • pentru femeia romantică și optimistă
  • parfumul ideal pentru fiecare zi

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune.

La momentul analizei, pretul parfumului de dama Gucci Bloom Acqua di Fiori 50ml era de 399 lei in parfumeriile Sephora.
MAI POTI CITI