Pareri Decathlon Experiențe Sportive program de fidelitate. Avantaje card de fidelitate Decathlon.

Decathlon program fidelitate Experiente Sportive, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,50
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Decathlon program fidelitate Experiente Sportive (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,53

Începând cu 7 ianuarie 2019, Decathlon lansează proiectul național Experiențe Sportive, cu o nouă platformă online şi un nou sistem de fidelizare.
card fidelitate dectahlon pareri avantaje puncte de fidelitate

Noul program de fidelitate Decathlon continuă să transforme fiecare tranzacție în puncte de fidelitate. 

Aceste puncte de fidelitate au o valabilitate de 12 luni de la momentul înregistrării ultimei tranzacții în contul Decathlon. 

În noua platformă online, utilizatorii Decathlon pot opta pentru diferiți parteneri sportivi, în diferite orașe din țară și pentru diferite tipologii de sporturi, în funcție de numărul de puncte din contul lor.

Modalitățile de plată: plată integrală prin sistemul de puncte de fidelitate sau plată parțială prin același sistem de puncte și diferența cash sau card în cadrul locației alese.

Persoanele eligibile pentru obţinerea unui card de fidelitate Decathlon pot intra în posesia acestuia dacă au vârsta peste 18 ani şi solicită emiterea cardului fie într-un magazin Decathlon, fie online, pe website-ul decathlon.ro, în secţiunea “contul meu”.

Iata care sunt principalele avantaje ale cardului de fidelitate Decathlon dupa parerea noastra.

Pune în acceași platformă utilizatorul, echipamentul și locurile de practică.

Pune la dispoziție o rețea de parteneri la nivel național, care se va extinde în mod constant. Pasionații de sport au acces la oferte personalizate din partea locurilor de practică.

Utilizatorul este cel care decide unde și când își transformă punctele de pe cardul de fidelitate Decathlon.

Platforma se bazează pe note și opinii din partea celor care au experimentat deja locația/ experiența respectivă, asigurându-se astfel o selecție calitativă, pentru fiecare sport in parte și în fiecare oraș.

În continuare, cei care dețin un card de fidelitate Decathlon se bucură de garanția produselor, fără a fi necesar bonul fiscal și beneficiază de sfaturi sportive și comunicare personalizată.

La nivel național, Decathlon reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 23 de magazine, la care se adaugă platforma online. 

În ultimii doi ani, retailerul sportiv Decathlon a deschis 4 noi magazine – la Botoşani, Buzău, Piatra Neamț și al cincilea magazin din Bucuresti – Decathlon Obor. 

De asemenea, Decathlon a dublat spațiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti.
MAI POTI CITI