Pareri CONCURS MOL Mester la Volan. Castiga carduri de carburant MOL de 300 lei sau masinute Bburago.

Conform regulamentului concursul cu premii MOL Romania "MESTER la VOLAN" se desfasoara pana in data de 14 ianuarie 2019 si se vor putea castiga bonuri de carburant sau masinute Bburago personalizate.

Pentru a participa la Concursul MESTER la VOLAN utilizatorii trebuie să parcurga urmatorii pasi:

a) Sa acceseze aplicația web “Meșter la Volan”, disponibilă la link-ul: mesterlavolan.molromania.ro. 

b) Sa apese „Start joc” şi să accepte permisiunile Facebook pentru login – nume, prenume, adresa de mail, poză profil, apoi să completeze numărul de telefon sau să completeze manual toate datele pentru creare cont – nume, prenume, adresa de mail, telefon, poza de profil. 
pareri forum concurs mester la volan mol romania castiga masinute bburago

c) Să treacă peste cele 3 secunde de pregătire și să apese o dată pe Space pe tastatură sau Tap pe ecran pentru a porni în cursă. 

d) Să fie atenți la turometru. Când mașina ajunge la turația potrivită din zona verde este necesar să apese din nou Space pe tastatură / Tap pe ecran pentru a trece într-o treaptă de viteză superioară. Dacă se va schimba viteza pe zona roșie, se va pierde din accelerație.

În cadrul Concursului MOL Romania Mester la volan se vor acorda 10 premii, fiecare constând în:

a) 10 x MOL Gift Card încărcat cu suma de 300 LEI fiecare, care permite achiziția de carburant sau de produse din stațiile MOL. 

b) 10 mașinuțe Bburago, în valoare unitară de 44,9 lei

Cei 10 câștigători ai concursului Mester la Volan 2019 vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook MOL România în data de 22.01.2019, printr-o postare dedicată concursului “Meșter la Volan” și printr-un email trimis la adresa de email cu care s-au înscris în concurs, prin care se va solicita confirmarea primirii emailului și selectarea stației MOL România de unde câștigătorii doresc să ridice premiul.

CONCURS MOL 2019 Mester la Volan, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,60
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60
MAI POTI CITI