PARERI cizme SKECHERS stil si performanta cu tehnologii inovatoare. Ghid recomandari, preturi,

Cizmele SKECHERS, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,20
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,20

Emoţia parerilor referitoare la Cizme SKECHERS
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,72
Surpriza - 0,55

Analiza de sentiment a opiniilor consumatorilor despre cizmele si ghetele SKECHERS ne arata ca polaritatea emotionala este pozitiva, chiar cu mult peste cea negativa.

Exprimate printr-un limbaj care caracterizeaza persoanele cu o gandire metodica, logica, review-urile despre incaltamintea  SKECHERS transmit ca si emotii puternice si decelabile satisfactia si surprinderea.
pareri forumuri incaltaminte SKECHERS ghete si bocanci

Skechers este un brand american de încaltaminte, care îsi desfasoara activitatea principala în California.

Înfiintat de catre Robert Greenberg si fiul sau Michael în anul 1992, brandul Skechers a reusit sa creasca si sa castige un renume mondial pe piata de încaltaminte.

Skechers este un brand in cerere de catre consumatorii din intreaga lume, un lider global premiat in industria de incaltaminte.


Skechers ofera o gama diversa de colectii, oferind stil si performanta cu tehnologii inovatoare cum ar fi Skechers Go Walk, Skechers Go Run, Skechers Go Flex si Skechers Go Golf.

De cand a vandut prima pereche de cizme de uz general, in 1992, SKECHERS s-a dezvoltat de la un singur brand cu un singur stil la o casa de moda de branduri individuale care cuprinde 2500 de stiluri diferite.

In plus fata de colectiile de succes SKECHERS Sport, SKECHERS USA, SKECHERS Active, SKECHERS Work si SKECHERS Kids compania si-a largit spectrul cu linii noi, precum SKECHERS Cali si Cali Gear by SKECHERS care sunt caracterizate de versatilitatea brandului. 
MAI POTI CITI