Pareri Cafea Meridian Speciality 100% Arabica. Raport calitate pret atractiv.

Cafea Meridian Speciality, parerea recenziilor si comentariilor  din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,60
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Cafea Meridian Speciality (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Surpriza - 0,56

Meridian Speciality este un produs nou în categoria cafea prăjită boabe și măcinată.
pareri forumuri cafea meridian speciality de la fortuna cafe

Cafeaua Fortuna Meridian Speciality se adresează in principal consumatorilor care caută și apreciază gustul sofisticat, ușor acid și persistent al unei cafele premium. 

Elementul diferențiator este dat de specialitățile de cafea 100% Arabica, în care se îmbină arome fructat florale exotice cu ciocolată amăruie.

Noul sortiment de cafea Meridian Speciality ste disponibil în variantele de ambalaj vid la 200g (cafea măcinată prăjită) și pungă la 1kg (cafea boabe prăjită).

Meridian Speciality se numără printre puținele noutăți apărute în ultimul timp pe piața locală a cafelei boabe și măcinate.

Noile sortimente de cafea Meridian se găsesc in acest moment doar pe rafturile magazinelor Carrefour, Cora și Selgros, precum și într-o mare parte din rețelele locale din retailul tradițional, urmând a fi listate după sărbători și în celelalte rețele din comerț.

Cafea Fortuna este singura companie cu capital românesc de pe piața locală a cafelei.

La raft Fortuna concurează cu succes cu branduri internationale precum Jacobs (JDE) sau Doncafé (Strauss Group).

La nivel mondial, consumul de cafea de calitate este în creștere puternică. La fel crește și diversitatea specialităților pe bază de cafea și a metodelor de preparare. România nu face excepție.

Suntem pe locul 26 mondial la consumul de cafea, cu 2,3 kg/cap de locuitor anual, ceea ce înseamnă un consum considerabil.
MAI POTI CITI