Pareri AQUA Carpatica o Apa minerala laudata de Martin Riese.

AQUA Carpatica (plata si minerala), parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Emoţia parerilor referitoare la AQUA Carpatica  (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire- 0,55
Surpriza - 0,9

pareri recenzii aqua carpatica minerala plata

Am analizat AQUA Carpatica  la modul general, fara a particulariza sortimentele (plata sau minerala) si a rezultat ca polaritatea emotionala a review-urilor este un pozitiva.

Stilul limbajului folosit in comentarii este unul de incredere, ceea ce arata consumatori sunt optimisti, plini de speranta si transmite un grad ridicat de SURPRIZA alaturi de satisfactie.

Cu siguranta ati observat ca a aparut si o noua relclama AQUA Carpatica. Reclama in care Martin Riese, cel mai renumit somelier de apa acreditat din lume, vorbeste despre felul în care poti reliefa gustul vinului într-un sprit.

Conform producatrului AQUA Carpatica - UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa perfect pura, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Nitratii si nitritii,indicatorii poluarii in apa, sunt consecinta unui fenomen natural ce afecteaza panza freatica.

Analizele de laborator au relevat ca AQUA Carpatica este o apa minerala naturala, natural carbogazoasa (CO2 100% natural), hidrogencarbonatata, magneziana si calcica, puternic mineralizata, lipsita de indicatori fizico-chimici si microbiologici de impurificare (compusi cu azot si populatii microbiologice).

AQUA Carpatica plata este o apa oligominerala (cu continut redus de minerale) recomandata alimentatiei zilnice a copiilor.

In plus, datorita continutului scazut de sodiu, AQUA Carpatica este o apa ideala pentru un regim alimentar dietetic si recomandata in cadrul activitatilor sportive ce necesita depunerea unui efort sustinut, deoarece contribuie intr-o mare masura la mentinerea echilibrului si a sanatatii fizice si psihice a sportivilor.