IDEI de decoratiuni de CRACIUN, instrucțiuni si sabloane de imprimat pe decoratiuni-magice.ro

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, sunt disponibile peste 50 de idei creative de decoratiuni de Craciun care pot fi realizate și personalizate după propriul stil. 

Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat. 

Pentru mai multă savoare și rafinament, adaugă Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri și creează clipe de încântare pentru cei dragi.

Pentru a celebra frumusețea notelor muzicale, Ferrero lansează sezonul acesta o nouă colecție cu ornamente festive inspirate din cele mai frumoase colinde de Crăciun, concepute special pentru a fi realizate acasă, alături de cei apropiați.
idei decoratiuni originale pentru cadouri si masa de craciun

Creată pentru a marca momentele speciale de sărbători petrecute împreună cu cei dragi, colecția de anul acesta cuprinde numeroase decorațiuni de tip Do It Yourself (DIY), care pot fi realizate în propria casă, pentru a crea o atmosferă cu totul și cu totul specială de Craciun.

De la brăduți realizați din file de portativ împăturite, la coronițe de brad ornamentate cu globuri și bomboane și până la note muzicale decorative utilizate la împachetarea cadourilor, Ferrero a pregătit peste 50 de idei creative de ornamente de Craciun prin care oricine își poate decora casa de sărbători după propriul stil.

Decorațiunile de Craciun pe care ni le propune Ferrero Rocher sunt concepute special pentru a putea fi realizate cu ușurință.

Ornamentele de Craciun combină tehnici diferite și moderne, iar materialele din care acestea pot fi confecționate sunt pe cât de variate, pe atât de accesibile. 

De la hârtie de împachetat, panglici, sfoară, globuri și până la borcane, sârmă sau coronițe de brad, ornamentele sunt gândite pentru diferite grade de dificultate astfel încât oricine se poate bucura de experiența realizării acestora. 

De asemenea, fiecare idee cuprinde specialitățile Ferrero, ceea ce transformă fiecare decorațiune într-un adevarat cadou de Craciun în sine.