Concurs KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama. Regulament tombola KFC.

Conform regulamentului concursul "KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama" este organizat pana in data de 04 ianuarie 2019 in mediul online, prin intermediul paginii de internet: www.kfc.ro/candtelasamama

Un Participant la concursul cu premii  "KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama"  poate accesa si se poate inscrie de mai multe ori pe www.kfc.ro/candtelasamama, insa nu se poate inscrie de mai multe ori folosind aceeasi fotografie sau acelasi video.

In cazul in care un Participant va folosi aceeasi fotografie sau acelasi video pentru inscrieri consecutive, pentru tragerea la sorti va fi luata in calcul doar prima inscriere facuta in cadrul tombolei.

Regulament Castigatori Concurs KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama

Un Participant poate accesa si se poate inscrie de mai multe ori www.kfc.ro/candtelasamama, insa nu poate castiga mai mult de 1 premiu zilnic ce consta intr-un Voucher KFC pentru 1 Christmas Bucket; si nu poate castiga mai mult de 1 premiu ce consta in 1 pereche de casti Beats by Dr Dre sau 1 Camera foto si video Samsung Gear 360 sau 1 Apple Watch 3, GPS care va fi acordat prin tragere la sorti la finalul Campaniei.

a) Premiile zilnice "KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama" constau in 200 vouchere acordate prin momente norocoase pe toata durata Campaniei

Numarul total al voucherelor, pe toata perioada Campaniei, va fi de 200 vouchere ce constau fiecare in 1 Christmas Bucket.

b) Premiile prin tragere la sorti  KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama care constau in 3 x Casti Beats by Dr Dre; 2 x Camera foto si video Samsung Gear 360; 1 x Apple Watch 3, GPS, vor fi acordate la finalul tombolei KFC.

In cadrul campaniei se vor acorda 6 premii acordate prin tragere la sorti.

Pentru extragerea castigatorilor vor fi luate in considerare inscrierile valide, realizate pe toata perioada Campaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Anuntarea castigatorilor concursului  KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama  se va face online, in sectiunea dedicata de pe website-ul www.kfc.ro/candtelasamama in maximum 30 de zile de la data tragerii la sorti.

Castigatorii premiilor  KFC Christmas Bucket – Cand te lasa mama care constau in vouchere vor fi anuntati prin email pe adresa de email inscrisa in cadrul formularului Campaniei, iar castigatorii premiilor acordate prin tragere la sorti vor fi contactati la numerele de telefon oferite Organizatorului la momentul completarii formularului din promotie.
MAI POTI CITI