CONCURS Gateste delicii cu Poiana. Castiga roboti KitchenAid Artisan conform regulamentului.

Conform Regulamentului CONCURSUL “Gateste delicii cu Poiana” organizata de Mondelez Romania S.A. se desfasoara pana in data de 7 ianuarie 2019.

Participa la Concursul Poina oricare tableta Poiana achizitionata din magazine.

Premiile care se castiga la concursul Poiana amaruie sunt:

a) Fantana ciocolata Klarstein

b) KitchenAid Artisan 4L Food Processor

c) KitchenAid Blender Artisan 1.5L

d) KitchenAid Artisan Mixer 4.8L
regulament castigatori tombola cu premii Gateste delicii cu Poiana

Pentru a participa in cadrul tombolei Poiana, utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

1) Sa achizitioneze, in Perioada Campaniei orice Produs participant Poiana, conform art. 5 din regulament

2) Sa prepare un desert (ex: tort, prajitura etc.) folosind produsul Poiana;

3) Sa se inscrie cu poza  desertului preparat, alaturi de ambalajul Poiana, online, accesand pagina www.poianaamaruie.ro

ATENTIE! Poza inregistrata de catre Participant trebuie sa fie un material original, o creatie a Participantului asupra careia Participantul tombola cu premii  Poiana sa detina toate drepturile de proprietate intelectuala.

Nu se accepta fotografii preluate din mediul online sau asupra carora Participantul nu are niciun drept de proprietate intelectuala.

Participantul  va  folosi  pentru  inscriere  un  numar  de  telefon  mobil  personal si valid,  din  Romania, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie.

Participantii se vor inscrie Online prin accesarea website-ului  www.poianaamaruie.ro  sau pe varianta mobila a site-ului si urmarea tuturor pasilor de inscriere.

Anuntarea castigatorilor tombolei "Gateste delicii cu Poiana" se va realiza prin publicarea pe website www.poianaamaruie.ro a unei liste cu numele castigatorilor si premiile castigate, in termen de 30 de zile lucratoare de data incheierii procesului de validare a castigurilor, sub rezerva neintervenirii uneia dintre situatiile mentionate la Art.7.4. din regulamentul oficial.

Premiile concursului Gateste delicii cu Poiana vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin curierat privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public pe website-ul www.poianaamaruie.ro, (sectiunea “Castigatori”).
MAI POTI CITI