CONCURS ARCTIC 2019 ZIUA RECUNOSTINTEI. Regulament tombola Arctic.

Conform regulamentului, concursul “Arctic – Ziua Recunostintei” se va incheia pe data de 20 ianuarie 2019 si se va desfasura online pe site-ul www.arctic.ro/ziuarecunostintei

In cadrul Concursului “Arctic – Ziua Recunostintei” pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 6 din Regulament, urmatoarele premii:

3 premii, aferente unui numar de 3 castigatori, fiecare premiu constand intr-un pachet format din urmatoarele produse electrocasnice brand Arctic: 

1 Hota Telescopica Arctic AHT60XN; 

1 Plita Incorporabila ARSGN64125S; 
regulament castigatori concurs arctic ziua recunostintei

1 Masina de Spalat Vase DBI64A+; 

1 CUPTOR INCORPORABIL ELECTRIC AROIM32400X; \

1 Combina Frigorifica AK60320NFEMT+.

Formularul de inscriere la tombola ARTIC se va regasi pe site-ul www.arctic.ro/ziuarecunostintei si se considera valid dupa completarea datelor. 

NU este necesara crearea unui cont in prealabil. 

Un participant se poate inregistra o singura data in cadrul Concursului si poate castiga maxim un singur premiu pe toata durata Concursului. 

Daca vor exista mai multe inscrieri operate de acelasi participant in cadrul aceluiasi Concurs, se va lua in considerare prima inscriere pentru fiecare utilizator care completeaza Formularul de inscriere.

Tragerea la sorti va avea loc, in prezenta unui Notar Public in data de 29 ianuarie 2019. 

In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 3 castigatori si cate 6  rezerve pentru fiecare. 

In tragerea la sorti vor intra toate inscrierile valide din perioada Concursului “Arctic – Ziua Recunostintei" 2019.

Anuntarea castigatorilor tombolei “Arctic – Ziua Recunostintei" 2019" se va realiza prin publicarea pe pagina de Facebook Electrocasnice Arctic www.facebook.com/ElectrocasniceArctic/in termen de 30 de zile lucratoare de la data incheierii procesului de validare a castigatorilor.
MAI POTI CITI