BIOGRAFIE Cristina Mihaela Dorobanțu, vârsta, data nașterii, înalțime, iubit

Citește biografia Cristina Mihaela Dorobanțu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Cristina Mihaela Dorobanțu. Cele mai frumoase poze ale Cristina Mihaela Dorobanțu le găsiți pe pagina ei de Instagram @cristinamdorobantu

Conform biografiei, Cristina Mihaela este una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”. 

De-a lungul concursului foarte strâns din primul sezon „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobantu a cucerit prin eleganta, clasa si multa creativitate.

Cristina Mihaela Dorobantu  Prezinta - Bravo, ai stil! Panorama

Cristina Mihaela Dorobantu  Data nasterii - 27.06.1991 (zodia Rac), Bolintin-Vale

Wiki studii Cristina Mihaela Dorobantu:
  • Universitatea Nicolae Titulescu – Facultatea de Drept 
  • Universitatea Nicolae Titulescu – Master in Dreptul afacerilor
wiki biografic cristina mihaela dorobantu bravo ai stil

Puţini ştiu însă că Mihaelei Dorobantu ii place să coas şi să croiasca haine. Are de mică această pasiune. Îsi modific în prezent mai toate hainele.

Apoi, pe Cristina Mihaela Dorobantu o fascinează industria produselor cosmetice, în special să afle cum sunt realizate şi care este aplicabilitatea lor. 

Foloseste, spre exemplu, multe produse cosmetice realizate în România. Spune ca s-ar bucura ca, într-o zi, să fie imaginea unui astfel de brand.

Cel mai des oamenii care nu o cunosc confundă ambiţia ei cu ajutorul familiei sale!

A avut norocul să faca parte dintr-o familie care  i-a oferit tot sprijinul din lume. În schimb, ea si-a dorit să munceasca şi să se realizeze prin propriile forţe.

Cristina Mihaela Dorobantu si iubitul sau s-au cunoscut la mare, în urmă cu cinci ani, la o petrecere. 

El o știa de ceva vreme atunci și a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorba cu ea. 

A invitat-o la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară au vorbit mult, au descoperit că aveau atât de multe lucruri în comun, și a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. 

A fost dragoste la prima vedere. De atunci le-aa plăcut să fie discreți în ceea ce privește viață personală. 

Emisiunea BRAVO ai STIL care are va debuta chiar în noaptea de Revelion 2019 nu o mai avea la pupitru pe extravaganta creatoare de modă Iulia Albu, ci pe Cristina Mihaela Dorobantu.

Fanii emisiunii de modă sunt în stare de șoc de când au aflat că în locul Iuliei Albu va veni Cristina Mihaela Dorobanțu.

Alături de Mihaela Dorobantu, la Bravo ai Stil vor mai fi și moderatoarea concursului de fashion, Ilinca Vandici, și cei trei jurați care au rămas pe poziții: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

UPDATE! Cristina Mihaela Dorobanțu va fi moderatoarea următorului sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, «Puterea Dragostei»; sunt nerăbdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă, pentru că e vorba despre dragoste...” a scris Cristina Mihaela Dorobanțu pe contul ei de Instagram!
MAI POTI CITI