BIOGRAFIE Bella Santiago. Filipineza talentata, un X Factor castigator care are cu adevarat talent.

Conform biografiei Resciebelle (Bella) Santiago (varsta 28 de ani) a ajuns la „Românii au talent” printr-o coincidenţă. 

Tânăra venise în România să îi cunoască pe părinţii iubitului ei, şi a aflat că în oraş erau în desfăşurare preselecţiile show-ului de la ProTV. 

Insa potrivit wiki-ului neoficial, până să își întâlnească iubitul roman, viața talentatei Bella Santiago  nu a fost una ușoara.

Bella Santiago si-a pierdut tatăl pe când avea numai un an, aşa că mama a fost nevoită să plece la muncă, departe de casă şi să o lase pe cea mică în grijă bunicului. 
biografia instagram bella santiago wiki fericit

Copilăria Bellei ei a fost destul de grea pentru că încă de la vârstă de 6 ani, aceasta făcea curat în casă, găteai își spală singură hainele.

La vârsta de 12 ani, talentul muzical i-a fost descoperit de către o profesoară, iar aceasta a început să-i predea cursuri de muzică. 

Pe când avea 15 ani, mama ei nu a mai putut munci pentru că s-a îmbolnăvit de scolioză. 

Bella Santiago a început să cânte în baruri, la onomastice, petreceri private şi nunţi, cu toate că era doar o adolescentă.

Venită din Filipine în România în 2016, fermecătoarea Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost şi el în echipa lui Horia Brenciu, la “X-Factor”.

De curand filipineza Bella Santiago, solista trupei Jukebox si concurenta în show-ul „X Factor“, de la Antena 1, s-a casatorit cu iubitul sau, Nicolae Ionut Grigorie.

Nunta celor doi a fost una restrânsa si a avut loc într-un restaurant de lux din Capitala. 

La eveniment au fost însa prezenti si toti concurentii alaturi de care Bella locuieste în casa „X Factor“, dar si prezentatorii Mihai Bendeac si Vlad Dragulin. 

Iar acum Bella Santiago are sansa, daca o veti vota, sa castige marele premiu de 100000 euro al X FACTOR 2018.
MAI POTI CITI