REGULAMENT Tuborg Club Iarna 2018. Magazine participante Club Tuborg Iarna 2018.

Conform regulamentului, concursul „Club Tuborg Iarnă 2018” se va desfasura in perioada 2 noiembrie 2018 – 20 ianuarie 2019.

Prin înscrierea în Promoţia „Club Tuborg Iarnă 2018”, participanţii sunt de acord cu prevederile din Regulament şi ca datele lor personale să fie prelucrate şi să intre în baza de date a Organizatorului şi să primească materiale informative prin orice mijloace de comunicare (poşta, e-mail, SMS).

Lisa cu toate magazinele participante la concursul „Club Tuborg Iarnă 2018” o gasiti aici.

La această Promoţie se vor acorda 30 de premii constând în Smartwatch-uri E-Boda STime Raven.
www.tuborg.ro introdu codul 2018 concurs

Cum participi la concursul „Club Tuborg Iarnă 2018”? Simplu...

Incepând cu 31 octombrie 2018 toţi membrii Clubului Tuborg (persoane existente în baza de date Tuborg sau înscrise pe perioada Promoţiei) vor primi un mesaj care va conţine un cod numeric unic alcătuit din 7 cifre.

Cu ajutorul acestui cod, membrii Clubului Tuborg pot achiziţiona până la 6 navete Tuborg.

O navetă este formată din 20 de sticle a câte 0,5 L fiecare si poate fi achiziţionată de participanţii la Promoţie la un preţ promoţional de 41,90 lei.

Ofertele sunt în limita stocului disponibil al fiecărui magazin participant la promotia Club Tuborg iarna 2018.

Persoanele cu vârsta de minim 18 ani, care nu au cont si doresc să intre in Clubul Tuborg trebuie să completeze formularul disponibil online pe www.tuborg.ro/club-tuborg#club.

Formularul de inscriere in Clubul Tuborg este accesibil tuturor participanţilor majori şi presupune înregistrarea următoarelor date: nume, prenume, data naşterii, număr de telefon mobil, şi adresa de email.

Consumatorii care vor intra în tragerea la sorţi pentru câştigarea Premiilor „Club Tuborg Iarnă 2018” vor fi identificaţi in baza codurilor trimise prin SMS şi cu ajutorul cărora au achiziţionat naveta/navetele Tuborg.

Premiile „Club Tuborg Iarnă 2018” se vor trimite către câştigători în termen de 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi, printr-un serviciu de curierat rapid.
MAI POTI CITI