REGULAMENT Tchibo Exclusive Castiga CANI Exclusive Cadou cu design facut de tine.

Tchibo Exclusive a lansat un concurs cu premii la care conform regulamentului consumatorii pot câștiga unul din cele 100 de seturi de două căni cu design propus de ei.

Dă frâu liber imaginației și personalizeaz-o cu un moment special pentru voi, folosind simbolurile și mesajele Tchibo Exclusive. 

Poți personaliza până la 3 căni, iar dacă unul dintre modelele tale primește cele mai multe voturi, organizatorii promotiei iti fac cadou un set format din două căni cu modelul câștigător, alături de un pachet de cafea Tchibo Exclusive 250g, pentru a trăi bucuria alături de cineva drag.

castiga cani personalizate cafea tchibo exclusive

Până pe data de 29 noiembrie, iubitorii de cafea Tchibo sunt așteptați online pe site-ul www.tchiboexclusive.ro/campanii/cani-exclusive să-și dea frâu liber imaginației și să personalizeze o cană, două sau trei, cu simboluri și mesaje inspirate de relațiile cu cei dragi.

Următorul pas este să invite prietenii de pe rețelele de socializare pe platformă să voteze modelele pe care le-au făcut. 100 de căni cu cele mai multe voturi vor fi desemnate câștigătoare, iar autorii care le-au creat vor fi premiați cu un set de două căni, cu designul făcut de ei, și cafea Tchibo Exclusive. 

Una dintre aceste cani personalizate de la Tchibo Exclusive poate fi oferită cadou unei persoane dragi, pentru a savura momentele speciale care îi leagă.

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare atent selectate. 

Fiecare varietate de cafea este prăjită individual, până la nivelul optim. 

Apoi, experţii combină sortimentele pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive, care te îmbie să îi strângi pe toți cei dragi laolaltă și să adăugați savoare fiecărui moment trăit împreună.