REGULAMENT Plateste cu Mastercard in AUCHAN si Castiga 5.000 Euro. Reguli participare concurs.

Conform regulamentului promoția Auchan si Mastercard este valabilă în perioada 16 noiembrie – 31 decembrie 2018, în toate locațiile Auchan de pe teritoriul României.

Participantii la concursul "Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro se pot inscrie potrivit regulilor din regulament pana la data de 31 Decembrie 2018, ora 23:59

Inscrierea in concursul Auchan se face  trimitand un mesaj cu valoarea unei tranzactii reale la numarul 3738 (numar cu tarif gratuit in reteaua Telekom, Orange, Vodafone, Digi) sau online (participare.mastercard.ro)

Premii mici: 

a) 46 de carduri cadou valabile in orice hypermarket Auchan de pe teritoriul Romaniei conform in valoare de 500 lei fiecare cu TVA inclus castigate prin momente castigatoare. 
regulamentul plateste cu mastercard la auchan si castiga bani de cumparaturi

Premii mari: 

b) 2 premii, fiecare premiu constand intr-o noapte privata de shopping intr-o locatie Auchan de pe teritoriul Romaniei in valoare de 5000 de euro. Premiul va fi calculat la cursul de 1 euro = 4.7 lei. 

Cardurile cadou aferente premiilor mici se vor putea folosi doar in hypermarketurile Auchan de pe teritoriul Romaniei conform conditiilor de utilizare mentionate pe acestea si au valabilitate 4 ani de la momentul emiterii acestora. 

Cardurile se vor putea folosi pentru orice achizitie din cadrul hypermarketurilor Auchan.

Castigatorii premiilor mari au posiblitatea de a alege locatia Auchan si ziua in care se va desfasura noaptea privata de shopping, insa data aleasa trebuie sa se incadreze in maxim 4 saptamani de la desemnarea ca si castigatori. 

Intervalul orar va fi 22:30 – 01:00. Fiecare castigator va primi in momentul in care se va prezenta la sesiunea privata de shopping stabilita, vouchere de cumparaturi la Auchan in valoare de 5000 euro (23,500 lei echivalentul in lei) si trebuie sa cheltuie minim 50% din suma in seara respectiva.
MAI POTI CITI