REGULAMENT oferta ALPHA Auto Vouchere Rompetrol de 250 lei. Credite pentru masina castigatoare.

Conform regulamentului, promotia Alpha Bank iti face primul plin de carburant pentru masina ta se desfasoara pana in data de 1 decembrie 2018, in conformitate cu prevederile din Regulamentul oficial.

Premiile constand in tichete valorice pentru achizitia de carburant in statiile Rompetrol, se pot solicita/acorda pana la un maximum de 3 luni de la momentul tragerii creditului de nevoi personale pentru achizitia unei masini, respectiv Alpha Auto si Alpha Auto Prima Masina

La acesta Campanie Alpha Bank cu vouchere de carburant cadou poate participa orice persoana fizica, care achizitioneaza si utilizeaza un credit de consum pentru achizitia unei masini, respectiv Alpha Auto si Alpha Auto Prima Masina, care indeplineste urmatoarele conditii:

regulament concurs Alpha Auto Prima Masina castiga vouchere rompetrol de carburant

a) indeplineste criteriile de acceptare a solicitarilor de credit asa cum sunt definite conform normelor interne ale Bancii privind solicitantii de credite;

b) depune Cererea de credit si documentele mentionate in conditiile produsului pentru creditul de consum pentru achizitia unei masini (mentionat la art. IV.1) in perioada campaniei;

c) in urma analizei efectuate de catre Alpha Banca, este considerata eligibila pentru contractarea produsului inclus in Campanie.

In cadrul promotiei Alpha Bank iti face primul plin de carburant pentru masina ta se vor acorda 150 de premii constand in 5 tichete valorice pentru carburant utilizabile doar in reteaua de benzinarii Rompetrol de pe teritoriul Romaniei, in valoare unitara de 50 lei / tichet pentru fiecare client castigator.

Premiile constand in vouchere de carburant se vor acorda titularilor de credite la tragerea creditului de nevoi personale pentru achizitia unei masini, respectiv Alpha Auto si Alpha Auto Prima Masina, in ordinea calendaristica a tragerii acestora.

Tichetele valorice de carburant nu pot fi transformate in bani, iar clientii castigatori nu au posibilitatea sa primeasca alte beneficii in locul Premiilor prezentei Campanii.

Tichetele valorice de carburant pot fi utilizate de catre Participanti prin acceptarea Procedurii privind vanzarea carburantilor pe tichete valorice disponibile in statiile Rompetrol.
MAI POTI CITI