REGULAMENT Concurs MOZZARTBET: Ghiceste cea mai mare cota si castiga o masina Toyota Yaris Hybrid.

Conform regulamentului, concursul cu premii Ghiceste cea mai mare cota organizat de MozzartBet se desfasoara in perioada 01 Noiembrie 2018 – 31 Ianuarie 2019.

Concursul se desfasoara atat offline in Agentiile stradale Mozzart Bet cat si online pe Site-ul MozzartBet.ro si in Aplicatia Mozzart Bet (disponibila atat pentru Android cat si iOS).

Potrivit informatiilor din regulament, lista castigatorilor este afisata zilnic online pe website-ul MozzartBet.ro si in Agentiile Mozzart Bet.

Premiile nu se cumuleaza (pe toata durata concursului Ghiceste cea mai mare cota, regula este ca participantii pot fi premiati doar o singura data.)

regulament reguli concurs mozzartbet castiga o masina toyota yaris cu biletul tau

Pentru detalii suplimentare consultati Regulamentul de participare – Ghiceste cea mai mare cota si castiga o Toyota Yaris Hybrid!, aflat in sectiunea “REGULI MOZZART”

MOZZARTBET organizeaza competitia “Ghiceste cea mai mare cota” avand 31 de premii, clasate dupa cum urmeaza:
  • Locul 1 – Autoturism Toyota Yaris Hybrid
  • Locurile 2-6 –  Smartphone iPhone 8 Plus
  • Locurile 7-11 – Smartphone Samsung S9
  • Locurile 12-31 – Bicicleta marca Velors 

BILETELE CASTIGATOARE validate in perioada mentionata intra automat in competitie daca sunt indeplinite conditiile de participare:

a) Miza minima 3 Lei ( inclusiv taxe administrare)

b) Minim 4 evenimente sportive pe bilet

Momentul de final al ultimului eveniment înscris pe bilet este stabilit la data 31 ianuarie 2019, ora 23.59 (ora României)
MAI POTI CITI