REGULAMENT Alpha Premier Concurs Alpha Bank. Castiga 3 City Break-uri in Europa in 2019.

Conform regulamentului, concursul Alpha Bank „Contul care economiseste pentru tine!" se va desfasura pana la data de 31 decembrie 2018.

Concursul „Contul care economiseste pentru tine!" se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au calitatea de client Alpha Bank si care isi deschid in perioada campaniei promotionale un cont de economisire Alpha Premier in lei.

In cadrul Campaniei promotionale Alpha Premier se vor acorda un numar de 3 premii, reprezentand un voucher pentru un city break in valoare unitara de 1.000 euro.

Premiul consta intr-un city break pentru 2 persoane incluzand:
regulamentului concursului alpha bank premier castiga o vacanta in europa un 2019
  • 2 bilete de avion clasa economica, 
  • 1 camera dubla la destinatie, 
  • Cazare cu mic dejun si transfer aeroport-hotel-aeroport

Detaliile fiind stabilite de comun acord intre castigator si agentia de turism partenera.

Orasele dintre care castigatorii concursului Alpha Bank isi pot alege City Break-urile sunt: Roma, Milano, Praga, Viena, Amsterdam, Paris, Barcelona, Madrid, Londra, Berlin, Dublin, Budapesta, Atena, Lisabona, Venetia, Istanbul, Valencia, Cannes.

La promotia Alpha Premier participa toti clientii bancii care isi deschid in perioada campaniei promotionale un cont de economisire Alpha Premier in lei si au in sold la data de 31.12.2018 minim 200 lei. Acestia intra automat in tragerea la sorti.

Fiecare client Alpha Bank care semneaza si un ordin de plata programata (standing order) va primi 5 sanse suplimentare la tragerea la sorti.

Tragerea la sorti a castigatorilor va alea loc la sediul Alpha Bank din Bucuresti, Calea Dorobantilor 237B, sector 1 in data de 14 ianuarie 2019.

ATENTIE! Premiile nu pot fi transformate in bani. Premiile pot fi instrainate altor persoane cu conditia anuntarii Bancii Alpha Bank in mod corespunzator inaintea contactarii agentiei partenere pentru rezervare
MAI POTI CITI