Program CARREFOUR, LIDL, KAUFLAND 30 noiembrie 1 decembrie 2018. Program Manifestari Alba Iulia 2018.

Orar program magazine 30 noiembrie - 1 decembrie 2018. Programul manifestarilor de la ALBA IULIA cu ocazia Centenarului.

Mult asteptata minivacanta care va incepe joi 30 noiembrie 2018 si se va termina pe 3 decembrie 2018, 1 decembrie 2018 din pacate cade anul acesta sambata, se apropie spre bucuria atat a "clasei muncitoare" cat si a operatorilor din turism.

Zilele de 30 noiembrie (Sfantul Andrei) si 1 decembrie (Ziua Nationala a Romaniei) sunt sarbatori nationale si asadar sunt declarate prin lege zile libere.
program 30 noiembrie 1 decembrie 2018 lidl kaufland carrefour cora auchan orar normal

Chiar daca 30 noiembrie 2018 si 1 decembrie 2018 reprezinta zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care muncesc din greu in marile magazine, hyper si supermarket-uri, nu se vor bucura de aceasta situatie pentru ca ei vor muncii si in aceste zile declarate libere de catre legiuitor.

Unii vor asuda iar altii se vor bucura de aceasta minivacanta care incepe pe 30 noiembrie 2018, pe Valea Prahovei, la Moeciu, in Bucovina sau Maramures si de ce nu la Mamaia.

Program magazine 30 noiembrie - 1 decembrie 2018. Program manifestari ALBA IULIA cu ocazia Centenarului

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Cora, Kaufland, Carrefour, Kaufland, Profi, Dedeman, AUCHAN sau Cora - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Timisoara si Iasi, de la Bucuresti la Constanta sunt DESCHISE in data de 30 noiembrie 2018 si 1 Decembrie 2018.

Asadar daca vreti sa va refaceti proviziile din frigidere de la hypermarket sau sunteti dependenti de saptamanala iesiree la MALL, notati-va in agenda personala faptul ca toate Mall-urile importante din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara sau Constanta s.a.md. au trecut in program DESCHIS pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2018.

De la Promenada la Mall la Mall Baneasa si AFI Palace Cotroceni toate mall-urile din Bucuresti si toata tara va asteapta sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia, de la mic la mare, de Ziua Nationala a Romaniei. Sa sarbatoriti asa cum trebuie Centenarul!

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de Ziua Nationala a Romaniei si pe 30 noiembrie 2018, ele urmand a se redeschide pentru public de luni 3 decembrie.

PROGRAM Alba Iulia 30 noiembrie 2018

Ceremonie militara de depunere de coroane si jerbe de flroi la statuile lui: Statuia lui Ion I.C. Bratianu, Iuliu Maniu, Mihai Viteazul,  Regelui Ferdinand I si a Reginei Maria.

Dezvelire busturi Thomas Woodrow Wilson + Emmanuel de Martonne – Esplanada Monumentului Unirii

Concerte.

Program Alba Iulia 1 Decembrie 2018

Serviciul Religios – Catedrala Ortodoxa a Încoronarii

Citirea “Rezolutiunii Adunarii Nationale de la Alba Iulia” / Sala Unirii

Ceremonie militara de depunere de coroane si jerbe de flori / Monumentul Unirii

Ceremonie militara – defilarea trupelor si tehnicii militare /Bulevardul 1 Decembrie 1918

Concerte “Cânt si suflet românesc” / Scena – Piata Cetatii