Pareri TELEORMANLEAKS Rise Project. Cand vor fi PUBLICATE primele documente din TELEORMANLEAKS.

Care este prima parere a romanilor despre documentele TeleormanLeaks gasite de Rise Project? 

Ei bine, o scurta analiza de sentiment a reactiilor de pe forumuri si retele sociale arata ca parerile la cald despre documentele TeleormanLeak transmit: bucurie si surpriza.

Mai gasim si sentimente de tristete si teama in legatura cu documentele TeleormanLeaks, plus ceva dezgust si suparare. Insa aceastea sun vizibil minoritare.

Iata si cateva glume bune propagate pe retelele sociale legate de documentele TeleormanLeaks:

pareri Teleormanleaks forumuri glume pe retele socializare

a) "O să putem afla în fine cine l-a omorât pe Tupac..  #Teleormanleaks L I V I U "

b) Dan Popa: Atunci când Tudorel găsește un document în dosarul lui Lazăr, Lazăr găsește o valiză de documente în dosarului lui Dragnea.

c) Mihai Radu: Ceva pute în scandalul Valiza: cum adică valiza cu documente a fost descoperită ”pe proprietatea unui țăran din Teleorman”? Există un singur țăran care deține tot Teleormanul, iar numele său e cunoscut.

Articolele bazate pe documentele din #Teleormanleaks vor fi publicate începând de săptămâna viitoare.

Jurnaliştii de la Rise Project au anunta că au intrat în posesia unei valize „cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut”.
primele documente Teleormanleaks pdf word cloud

Cei de la Rise Project susțin că valiza #Teleormanleaks a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Cei de la Rise Project au publicat şi câteva exemple ale imaginilor şi informaţiilor obţinute, precum o fotografie cu Liviu Dragnea în Brazilia sau un mail expediat de fiul liderului PSD către directorul general Tel Drum Petre Pitiș.

Întrebată la Digi 24 dacă este sigură de veridicitatea informaţiilor, Ana Poenariu, jurnalist de investigatie Rise Project, a declarat: „Evident, în plus, datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puţin timp înainte de percheziţiile DNA, percheziţii făcute de procurori la firma Tel Drum în vara anului 2017. Este vorba de mii de documente financiare, peste 14 mii de fotografii şi clipuleţe video”.

Ana Poenariu a mai afirmat că din informațiile pe care le are, în documentele ajunse în posesia Rise Project apare și Liviu Dragnea.