Pareri FIER de calcat TEFAL Ultimate Pure. Ghid recomandari, preturi.

TEFAL Ultimate Pure, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la fierul de calcat TEFAL Ultimate Pure (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Surpriza - 0,58
pareri forumuri fier de calcat tefal ultimate pure

Conform manualului de utilizare puterea de 3200 W a fierului de calcat TEFAL Ultimate Pure oferă o încălzire rapidă și un abur variabil de până la 260 g/min care asigură sesiuni de călcat eficiente.

Asta în timp ce jetul de abur de 260 g/minut oferă o putere sufiecientă pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute. (descarca de aici manualul de utilizare fier de calcat TEFAL Ultimate Pure).

Cu o putere de 3200W, Ultimate Pure atinge temperatura optima in cel mai scurt timp.

Talpa Durilium AirGlide aluneca usor printre nasturii camasii, iar jetul de abur de pana la 260 g/minut este directionat uniform pe intreaga suprafata si nu lasa cutelor nicio sansa.

Durilium AirGlide Autoclean nu necesită o întreținere regulată și, de asemenea, de o gamă variată de caracteristici inteligente pentru confort maxim.

Fierul de calcat Tefal Ultimate Pure este prevazut cu filtrul Micro-Calc, noua generatie de colectoare anticalcar ce retine particulele, aburul evacuat fiind 100% pur.

Cu ajutorul indicatorului “Calc Alert”, vei sti cand filtrul trebuie curatat, iar datorita sistemului antipicurare, niciun un strop de apa nu va ajunge acolo unde nu este dorit. (VEZI aici PRETURILE)

Cateva sfaturi bune pentru a mentine fierul de calcat Tefal Ultimate Pure intr-o stare buna de functionare:

a) După utilizare, goliţi rezervorul, închideţi butonul de reglare a aburului, fixaţi termostatul la minimum şi aşezaţi fierul de călcat în poziţie verticală sau pe suportul său (în funcţie de model).
b) Pentru a şterge fierul de calcat, utilizaţi o cârpă moale umedă şi nu utilizaţi niciodată produse de curăţat sau solvenţi.
c) Dacă fierul de călcat este prevăzut cu o funcţie de curăţare automată, consultaţi manualul de instrucţiuni înainte de a o utiliza.
d) Utilizaţi întotdeauna apă netratată în fierul de călcat. Dacă apa pe care o utilizaţi este foarte dură, vă recomandăm să utilizaţi un amestec de 50 % apă de la robinet netratată şi 50 % apă demineralizată.
e) Evitaţi aşezarea fierului de călcat pe obiecte ascuţite precum fermoarele şi nasturii de metal.

f) NU aşezaţi fierul de călcat în poziţie orizontală pe suprafeţe aspre.