Pareri ceasuri SEKONDA. Preturi reduse de Black Friday 2018 la WatchShop.ro

Ceasuri SEKONDA WatchShop.ro, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la ceasurile SEKONDA (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,67
Incredere - 0,59

Adus în România în exclusivitate de WatchShop.ro, Sekonda va fi unul dintre brandurile de ceasuri vedetă din oferta magazinului în campania de reduceri de Black Friday 2018. 
pareri ceasuri sekonda reduceri de black friday 2018

De Black Friday 2018, clienții WatchShop.ro vor putea achiziționa și ceasuri sofisticate, cum ar fi noul Sekonda Cronograf 1593, un ceas masculin care îmbină tradiționalul cu noile trenduri fashion. 

Modelul de ceas Sekonda Cronograf 1593 este cotat la prețul de 580 de lei și va fi unul dintre produsele vedetă incluse în campania promotionala care oferă reduceri unice în an.

Clienții pot găsi deja în oferta WatchShop.ro cea mai recentă colecție fashion lansată de Sekonda, dintre modelele căreia se remarcă Tree of Life Design și Light Pink, ce oferă ceasuri potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului și se evidențiază prin finisaje elegante și calități tehnice specifice brandurilor premium.

Cu peste 340 de modele în total, brandul de ceasuri Sekonda se remarcă prin diversitatea gamelor, originalitatea designului și un raport excelent calitate-preț. 

Ceasurile disponibile în oferta WatchShop.ro pot fi probate în showroom-ul magazinului din București, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clienții pot ridica și comenzile plasate online. 

Clienții WatchShop.ro care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate în 365 de zile. (Verifica AICI Oferta)

Ceasurile Sekonda beneficiază de întreaga gamă de servicii suplimentare oferite clienților WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravură laser, ambalarea produselor pentru cadou.