Masca Aur 24K: pareri masca cu aur cu efect imediat de stralucire doar la clinica AClinique. Preturi rezonabile.

Sa ne facem o parere despre masca cu aur de 24 K, disponibilă acum și în România prin AClinique, clinica doamnei dr. Anca Plăpcianu, specialist în dermatologie și doctor în științe medicale.

Tratamentul facial cu Masca de Aur de 24 K (Gold Mask) 1 sedinta are pretul de 1000 lei.

Pe forumurile de cosmetica se arata ca beneficiile tratamentului cu aur asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate. 

Mai precis, regina Cleopatra avea o parere buna si folosea o astfel de mască cu aur pe durata somnului, ca să își mențină tenul neted și strălucitor.

Un ten neted și strălucitor este dorinta oricărei femei, când vine vorba de frumusețe. 
pareri forumuri masca cu aru 24 carate tratament cosmetic cu beneficii bune

De multe ori, însă, în atingerea chipului perfect, trebuie să apelăm la metode dureroase și al căror efect nu este intodeauna cel scontat.

Un ten neted și strălucitor este etalonul după care se ghidează și la care aspira multe dintre femeile care deja se confruntă cu apariția ridurilor fine. 

Cea mai eficientă metodă neinvazivă, masca de aur de 24K, prin care poți obține efectele de mai sus, imediat după aplicare, este acum disponibilă și în România prin - AClinique.

Masca de aur care îți reîmprospătează tenul este rezultatul colaborării dintre doamna doctor Plăpcianu și Dr. Thiago Freire, renumitul specialist în medicină cosmetică antiaging și lector la Universitatea din Moscova. 

Cei doi ne explică utilitatea și avantajele acesteia, afirmând ca cest nou tratament cosmetic vine ca un răspuns pentru femeile care caută efecte rapide, intense și care să răspundă nevoilor din ce în ce mai acute în materie de beauty.

Aurul de 24 K, aplicat sub formă de tratament facial, poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Acesta are rol antiinflamator și antioxidant cu rezultate îndelungate.

După aplicare, poți vedea imediat rezultatele măștii și o poți include printre tratamentele care îți mențin tenul tânăr și strălucitor. 

Masca de aur de 24 K se va transforma în aliatul tău de nădejde în lupta contra trecerii timpului!
MAI POTI CITI