BURGERI Romanesti McDonald's meniu traditional cu preturi bune si retete autentic romanesti.

Parerea consumatorilor despre oferta McDonald's meniu Burger cu pui și brânză de capră, Burger cu vită și sos de hribi si Burger cu porc, muștar și praz este una pozitiva si apreciaza intiativa de a aduce  burgeri de inspirație românească la preturi atractive si calitate premium.

Restaurantele McDonald’s sărbătoresc Centenarul în toate restaurantele din Romania, prin introducerea in meniul zilnic a trei noi produse vedeta în ediție limitată.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de România, clienții McDonald’s vor putea alege trei noi burgeri premium făcuți după rețete inspirate de gusturile și ingredientele din diferite regiuni ale țării. 

pareri meniu mcdonalds burgeri romanesti retete traditionale la preturi grozave

Clienții McDonald's se pot bucura de burgerii cu carne de porc, de pui cu o crustă cu amestec de ierburi, usturoi sau de burgerii de vită, cașcaval și sos de hribi până pe 13 decembrie.

Astfel, in perioada 2 noiembrie – 13 decembrie, toate cele 73 de restaurante McDonald’s din țară vor oferi in meniul zilnic burgerii ediție limitată de Centenar:

a) Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.

b) Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierburi aromate și usturoi, chiflă, sos de smântână, salată frisee, roșie proaspătă, totul completat de brânză de capră și bacon.

c) Burgerul cu carne de vită 100% este complimentat de un sos cu hribi, bucăți de ceapă roșie, salată proaspătă, roșie, cașcaval Delaco și bacon.

Carnea de vită 100% este preparată pe plită și condimentată doar cu sare și piper. 

Carnea de pui din burgerul ediție limitată provine din fermele de la Transavia, iar cașcavalul este furnizat de compania locală Delaco, furnizor consacrat pe piața de lactate din România.
MAI POTI CITI