BIOGRAFIA SILVIA POPESCU. Wiki de castigatoarea a sezonului Bravo, ai Stil All Stars.

Conform biografiei Silvia Oana Popescu, căştigătoarea primei ediţii "Bravo, ai stil" de la Kanal D, are varsta de 36 de ani şi este nascuta in Târgu-Jiu.

Silvia Oana Popescu e în zodia Fecioarei şi a absolvit facultatea de Limbi şi Literaturi Străine - Spiru Haret.

Silvia Popescu este zgarcita cu amanuntele biografice despre viata ei, rezumându-se, pâna acum, sa vorbeasca strict despre prezent.

Silvia Oana Popescu crede ca cel important este faptul ca are caracter, prea puternic chiar. Calitatile si defectele ei totodata sunt sinceritatea “brutala”, vorbitul foarte rapid si pretentiile exacerbate, poate chiar si dorinta de perfeciune in orice.
wiki silvia popescu bravo ai stil biografie mondena

Pentru participarea la emisiunea Bravo, ai Stil Silvia Popscu a trebuit sa isi sacrifice copilul, familia, prietenii pentru acest concurs, deoarece altfel nu putea face fata cu toate ca pare extrem de superficial ceea ce se intampla in emisiune.

Silvia Popescu a vrut sa renunt de mai multe ori din cauza ritmului alert in care se desfasura totul, ea pana atunci nu a mai fost niciodata implicate in ceva atat de extenuant si mistuitor.

Silvia Popscu face totul din pasiune, iar atunci cand reusesti sa faci asta lucrurile se vad altfel. 

Silvi a fost incurajata sa continuie de catre prietenii ei, in special de unul dintre ei care a sustinut-o foarte mult si a ajutat-o moral sa treaca peste momentele grele, el pana la urma fiind cea mai mare dezamagire din viata ei.

Inainte de Bravo ai Stil Sivia creea nişte haine, pe care le-a vândut la un preţ OK. Asta a stimulat-o şi i-au crescut aripile, sperând că o să lanseze o linie de haine cool.

Însă nu a avut banii necesari pentru asta al aduce la nivelul care îi plăceaeie. Aşa că a renunţat pentru că nu avea posibilităţile necesare şi atunci a făcut nişte lucruri normale. Nişte haine normale, pe care le putea purta oricine însă nu a perseverat în asta.

Evollete, fiica Silviei de la ”Bravo ai Stil”, este o puştoaică tare lipicioasă. E blondă, frumuşică şi îi seamănă mamei sale, iar toţi cei din jurul ei o iubesc.

In 2018 s-a zvonit ca Silvia de la ”Bravo, ai stil!” s-a împăcat de curand cu fostul ei iubit, Ștefan Manolache, cunoscut în lumea mondenă drept ”Prințișorul taxiurilor”. 

Insa de curand la o emisiune Antena Stars,S ilvia Popescu a spus ca: "E un vibe între noi, ne potrivim ca si stil, umor, voie buna, se creeaza o oarecare asa...", semn ca sunt prieteni foarte buni, dar nimic mai mult.
MAI POTI CITI