BIOGRAFIA Andra Ghinea iubita lui Lino Golden creatoarea de moda a vedetelor care nu are Vlog!

Conform biografiei Andra Ghinea este una dintre cele mai apreciate tinere creatoare de moda, ale carei haine au ajuns chiar si in dulapurile cu imbracaminte ale Innei

Potrivit wiki-ului neoficial, Andra Ghinea concepe diverse outfit-uri excentrice pentru foarte multe dintre vedetele din showbizul nostru si este extrem de apreciata în rândul acestora.

Andra Ghinea, o tânara de 20 de ani, studenta la UNArte a îmbracat mai multe vedete de la noi printre care Lora, Inna, Stefania.

andra ghinea biografie iubita lino golden

Dovada stau si numeroasele interese legate de Andra Ghinea, cum ar fi: Andra Ghinea haine, Andra Ghinea collection, Andra Ghinea design shop, Andra Ghinea shop online, Andra Ghinea instagram salopeta sau Andra Ghinea design shop online magazin etc.

wiki andra ghinea biografia iubitei lino golden

Este bine de stiut ca Andra Ghinea este foarte activa pe Instagram, însa ea nu are vlog. Deci nu mai cautati pe Youtube vlogul Andrei Ghinea.

andra ghinea iubita lui lino golden relatie serioasa

Andra Ghinea si iubitul sau Lino Golden, au trecut prin mai multe împacari si despartiri, însa acum se înteleg mai bine ca niciodata si par foarte îndragostiti.