Wiki Biografie SUADA AGACHI trainer și consultant de dezvoltare personala.

Conform biografiei numele complet al lui Suada este Agachi Adela Suada. În miturile din Roma antica SUADELA (sau SUADA) era personalizarea Zeiei persuasiunii, seducției, dragostei dar si a discursurilor încântătoare.

Asadar, Suada Agachi este născută sub o "zodie" norocoasa din punct de vedere karmic având radacini in vechile mistere ale lumii antice.

Din wiki-ul profesional aflam ca Suada Agachi este trainer și consultant de dezvoltare personală, specialist în fizionomie, tehnici de citire a chipului uman și descifrarea limbajului trupului.

Prin intermediul video-urilor realizate, Suada Agachi doreste să împărtășeasca din cunoașterea acumulată de-a lungul timpului, pentru ca în viitorul apropiat, Tehnicile de Citire a Chipului să devină un instrument frecvent utilizat de către noi toți, care să ne sprijine pe drumul nostru către cunoașterea de sine și spre a construi o lume mai bună.
biografia suada agachi tehnici de citire a chipului uman

SUADA AGACHI  a abslovit cursurile universitatii de Vest "Vasile Goldis" facultatea de psihologie.

Suda Agachi tine cursuri de „tehnici de citire a chipului”, „analiza trasaturilor faciale prin metoda straveche chinezeazsca Mian Xiang”. Este casatorita cu numerologul Ionut Agachi.

Felicitări SUADA pentru curajul de a provoca scânteia din tine, pasiunea pură pe care o smulgi din crusta limitărilor și căreia îi dai voie să strălucească!

Felicitări pentru curajul de a te încrede în propriile aripi și răbdarea cu care te avânți în necunoscut!
MAI POTI CITI